NYFORELSKET: Både Andreas og Silje innrømmer at de har det veldig bra om dagen, og synes det er deilig å endelig få vise sin kjærlighet offentlig.  Foto: TV 2
NYFORELSKET: Både Andreas og Silje innrømmer at de har det veldig bra om dagen, og synes det er deilig å endelig få vise sin kjærlighet offentlig. Foto: TV 2Vis mer

- Det sa klikk for begge to

Tv-frier Andreas Gran er forelsket, og kan godt tenke seg å bli bonde...

SEHER.NO: Tirsdag denne uken ble det klart at Andreas Gran (24) fra Eik er tv-bonde Silje Stenslands (28) "utvalgte" i årets sesong av "Jakten på kjærligheten".

Etter å ha hatt en lang prat med Andreas, bestemte Silje seg tilslutt, èn dag tidligere enn planlagt, for å sende hjem sin andre frier, Ole Jørgen Jensen. Årsaken var at hun hadde falt for Eik-gutten.

Og i et ferskt intervju med Tønsbergs Blad innrømmer Andreas at det er en stor lettelse at de to endelig kan vise sin kjærlighet, èn måned etter at de "egentlig" fant hverandre.

- Jeg har det veldig fint akkurat nå. Jeg er fortsatt nyforelsket, sier 24-åringen til avisen.

Ifølge Gran, som for tiden er tilbake i snekkerjobben, falt de to for hverandre en dag de var på tur i skogen.

- Det sa klikk for begge to da. Vi snakket sammen etter at kameraene var slått av, og Silje sa at det var meg eller ingen. Vi er forskjellige, hun prater mye mer enn meg, men vi utfyller hverandre veldig godt,  forteller han videre.

Og 24-åringen, som stadig har vært på besøk hos jenta si på Nordheimsund, innrømmer at han godt ser for seg en fremtid som bonde.

- Vi får se ting an og være enda mer sammen. Men jeg er ikke fremmed for tanken om å bli bonde. Jeg liker natur, og er jo passe handy, sier han lurt.

Også Silje har i etterkant av tirsdagens episode uttalt at hun er "svært forelsket", og at hun gjerne ser kjæresten som del av gårdslivet på Nordheimsund.

- Andreas er en så snill og god mann og jeg hadde aldri trodd det skulle finnes en som ham. Jeg håper alt klaffer, han flytter til Bergen og at vi får "bare" to barn. Det er enkelt å lage de, men det er jeg som må føde de. Og det er viktig å få tid til hverandre, lo tv-bonden til VG tidligere i uken.

I neste episode av "Jakten på kjærligheten" skal også tv-bøndeme Ola J. Sylte og Guro Huseby plukke ut sine utvalgte.

"Jakten på kjærligheten" vises på TV 2 tirsdager kl. 20.00.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Fikk 68 SMS på en halvtime!