- Det sa bare pang!

Men ingen har noe med hvor jeg bor, sier Silje Hvarnes.

KAPRET GAUTE: Silje Hvarnes (28) fra Skien er veterinær, og en av finalistene i "Farmen". Etter innspillingen ble hun kjæreste med programleder Gaute Grøtta Grav.  Foto: TV 2
KAPRET GAUTE: Silje Hvarnes (28) fra Skien er veterinær, og en av finalistene i "Farmen". Etter innspillingen ble hun kjæreste med programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere i år ble det kjent at programleder Gaute Grøtta Grav (28) hadde falt for nok en deltaker fra "Farmen".

I 2004 var det Barbro Fagerbakk (24) som vant Gautes hjerte. I årets utgave er det Farmen-deltager Silje Hvarnes (28) den populære programlederen har falt for.

I fredagens Senkveld snakket Silje for første gang om hvordan hun ble kjæreste med Gaute.

- Det skal jo sies at Gaute og jeg traff hverandre mange måneder etter innspilling, helt tilfeldig en dag i desember så møtte jeg ham i Oslo, sier Silje.

- Jeg hadde besøk fra USA og skulle vise ham rundt, og så traff jeg Gaute. Det var dagen før Gaute reiste på ferie til Australia, og så ble han borte helt til februar.

- Etter møtet vi hadde i desember, trodde ingen av oss i det hele tatt at det skulle være noe mer mellom oss to. Men så traff vi hverandre i februar, og da var det pang! Sier Silje til Thomas og Harald.

- Hva er statusen deres nå?

- Kjærester, sier Silje og smiler.  
Tirsdag denne uken ble det gjennom Se og Hør også kjent at Silje Hvarnes har tatt med seg flyttelasset - og flyttet inn hos "Farmen"-vinneren fra 2001.

Ifølge kilder Se og Hør hadde vært i kontakt med skal Silje i helgen ha flyttet ut av leiligheten hun leide i Skien - og inn hos Gaute på Strømmen i Skedsmo kommune utenfor Oslo.

Dermed blir paret nå samboere i huset Gaute vant da han gikk seirende ut av tidenes første "Farmen".

- Men er dere samboere? Fikk Silje spørsmål om i Senkveld.

- Hvor jeg bor, er noe jeg ikke har noe behov for å si til pressen, svarte Silje.
Lørdag blir det avgjort om Silje, Ann Kristin Loraas eller Unni Oustad Torve går av med seieren i årets utgave av "Farmen".

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer