Kelly Clarkson:

- Det river deg i fillebiter

Deler åpenhjertig om skilsmissen.

SKILT: Brandon Blackstock og Kelly Clarkson gikk fra hverandre for snart tre år siden. Foto: Matt Baron/REX/NTB
SKILT: Brandon Blackstock og Kelly Clarkson gikk fra hverandre for snart tre år siden. Foto: Matt Baron/REX/NTB Vis mer
Publisert

Det kom som en stor overraskelse på mange da Kelly Clarkson (40) avslørte at hun skulle skilles fra Brandon Blackstock (46) i 2020. De hadde da vært gift i syv år, og ble av mange ansett som et solid par.

Sammen har de barna River (8) og Remington (6). I tillegg har popstjernen vært stemor til Blackstocks to barn Savannah (20) og Seth (15).

«Ville gjøre det vakkert»

I «Angie Martinez's IRL»-podkasten åpner Grammy-vinneren nå opp om bruddet.

På spørsmål fra programlederen om hva en skilsmisse har gjort med henne, svarer hun følgende:

- Det river deg i fillebiter. Hver gang du forelsker deg i noen og det ikke fungerer. Jeg tror at når man går gjennom en skilsmisse i offentligheten og folk tror de vet alt, så er den vanskeligste delen at det var jo ikke et valg som ble tatt over natten. forklarer Clarkson, ifølge People, og fortsetter:

INGEN KONTAKT: Den kjente artisten åpnet seg om barndommen. Video: NRK Vis mer

- Alle som har skilt seg vet dette. Vi prøvde i flere år å få det til å... ikke få det til å fungere, for jeg ville aldri være en del av noe for å "få det til å fungere". Jeg ville gjøre det vakkert. Og fantastisk. Jeg ville gjøre det så fint det kunne være, men noen ganger skjer det bare ikke.

Clarkson og Blackstock forlovet seg i 2012 etter å ha vært kjærester i seks år. Året etter giftet de seg, og sommeren 2020 søkte hun om skilsmisse.

Saksøkt av svigerfar

Bruddet mellom duoen har vært av det turbulente slaget.

«Konfliktnivået mellom de to foreldrene har økt. Partene har vanskeligheter med å oppdra barna sammen på grunn av tillitsproblemer seg imellom», sto det i et rettsdokument People fikk tilgang til i 2021.

Etter flere runder i retten ble det i mars i år kjent at popstjernen måtte punge ut den elleville summen på 11,7 millioner i en engangsbetaling til eksmannen. I tillegg besluttet retten at hun må betale 400 000 kroner i barnebidrag hver måned for de to barna.

Det er slutt mellom Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen. Video: Nora Skavhaug/Se og Hør, «Lindmo»/NRK, Instagram/@janneformoe Vis mer

Clarkson ble også saksøkt av sin tidligere svigerfar, Narvel Blackstock (66), som har vært manageren hennes gjennom hele karrieren. I september påsto han at hun skyldte selskapet hans, Starstruck Management Group, 1,4 millioner dollar.

I podkast-intervjuet åpner «American Idol»-vinneren også opp om hvilke følelser barna har rundt skilsmissen. Hun forteller at når hun legger dem om kvelden spør hun om de er lykkelige og hva som eventuelt kan gjøre dem lykkeligere.

- Spesielt de siste to årene har vært tøffe. Jeg vil at de skal være ærlige, så jeg sier aldri: "Åh Gud, ikke fortell meg sånt". Ofte sier de ting som: "Jeg er bare veldig lei meg. Jeg skulle ønske mamma og pappa bodde i samme hus". De er veldig ærlige rundt dette. Det er slike individer jeg oppdrar, sier hun, ifølge People.

LES OGSÅ: - Jeg er knust og ødelagt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer