– Det rev i hjertet

Hanne Sørvaag synes det var hardt å velge mellom Øyvind Boye og Kim Rune Hagen.

PROFILERTE: Årets mentorer har alle god erfaring med artistlivet. Fra venstre: Hanne Sørvaag, Espen Lind, Øyvind Mund (programleder), Sondre Lerche og Yosef. Foto: Espen Solli
PROFILERTE: Årets mentorer har alle god erfaring med artistlivet. Fra venstre: Hanne Sørvaag, Espen Lind, Øyvind Mund (programleder), Sondre Lerche og Yosef. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SLÅTT UT: Det var jevnt løp mellom Øyvind Mund Boye og Kim Rune Hagen under gårsdagens livesending, men til slutt ble det klart at det var Kim Rune som måtte dra hjem. Foto: Espen Solli
SLÅTT UT: Det var jevnt løp mellom Øyvind Mund Boye og Kim Rune Hagen under gårsdagens livesending, men til slutt ble det klart at det var Kim Rune som måtte dra hjem. Foto: Espen Solli Vis mer
SPESIAL DESIGN: Hanne hadde en finger med i spillet da kjolen for kvelden skulle velges. Foto: Espen Solli
SPESIAL DESIGN: Hanne hadde en finger med i spillet da kjolen for kvelden skulle velges. Foto: Espen Solli Vis mer

SEOGHØR.NO: Artist og «The Voice»-stjerne Hanne Sørvaag (35) måtte bestemme om det var Øyvind Boye (34) eller  Kim Rune Hagen (25) som skulle gå videre under fredagens sending, hvor åtte deltagere skulle bli til fire.

- Det var helt fantastisk å være her i dag, men valget var knalltøft. Det føltes helt feil, men samtidig så riktig. Det rev i hjertet, sier Hanne til Se og Hør.

Valget falt til slutt på Øyvind Boye.

– Dette har vært dødsbra, dere har så store stemmer og instrumenter begge to. Dette er dødsvanskelig, men jeg velger Øyvind, sa mentoren under sendingen.

TV 2-profilen stilte i en sexy hvit kreasjon spesialdesignet for kvelden av Cårejånni Enderud.

- Jeg ønsket meg en kjole som skulle passe til stolen. Jeg har vært med på å ønske meg hvordan den skulle se ut, sier Hanne.

Saken fortsetter under bildet.

Nervøs TV-stjerne

Fredagens sending var årets første direktesendte. Artisten røper at nervene var i høyspenn.

- Det er spennende å gå live. Jeg har vært nervøs. Hjertet hoppet litt ekstra i kveld, sier Hanne.

Filip Bernard Jensen (23), Nicoline Berg Kaasin (25) og Yvonne Nordvik Sivertsen (18) er også videre til neste runde i «The Voice».

Singel artist

Mange av Sørvaags fans lurer på om den flotte 35-åringen fra Stavanger har noen i kikkerten, men det har hun har tidligere avkreftet til Se og Hør.

- Jeg er singel og happy med det.

Profilerte mentorer

I år er det Hanne, Espen Lind (43), Yosef Wolde-Mariam (36) og Sondre Lerche (32) som er hyret inn som mentorer i den populære sangkonkurransen.

Neste fredag skal åtte nye deltagere konkurrere om å gå videre til semifinalen.


LES OGSÅ: Ble overrasket over romanseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer