- Det rareste stedet det kunne blitt

Per Sundnes om Eurovision i Aserbajdsjan.

TRIVES I BAKU: Per Sundnes har allerede besøkt Aserbajdsjans hovedstad Baku, og ser frem til å dra tilbake i midten av mai.  Foto: Privat
TRIVES I BAKU: Per Sundnes har allerede besøkt Aserbajdsjans hovedstad Baku, og ser frem til å dra tilbake i midten av mai. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Snart drar Grand Prix-general Per Sundnes til Aserbajdsjans hovedstad Baku for å heie frem Tooji under Eurovision Song Contest. Her vil han møte sterk konkurranse fra de andre europeiske landene.


Sundnes forteller at han gledet seg stort da han skjønte hvilket land som skulle arrangere finalen. 

- Da jeg skjønte at finalen ble i Baku tenkte jeg «Jippi!». Armenia og Aserbaidsjan er de rareste stedene det kunne endt opp med. Det gir oss muligheten til å bli kjent med en ny kompleks kultur. Melodi Grand Prix er en interessant måte å få se land i verden som man ikke ville dratt til ellers som for eksempel Serbia, Russland og nå Aserbajdsjan, sier han til Seoghør.no.

Det har vært mye skriverier om vertslandets politikk og styresett i forkant av sangkonkurransen. Sundnes understreker at han er der for musikken og at han selv følte seg trygg i Bakus gater.

- Aserbajdsjan føltes veldig trygt og jeg var mindre trygg i Serbia. Regimet slår hardt ned på kriminalitet og jeg følte meg trygg når jeg gikk alene i gatene.

Den norske delegasjonen reiser ned flere dager i forveien og vil blant annet feire Norges nasjonaldag på den norske ambassaden.
  
Se og Hør og Seoghør.no følger Eurovision Song Contest.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her synger de i stua til Sundnes  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer