PÅ JAKT: Sølvi J. Heggdal er én av tre kvinner som kjemper om hjertet til TV-bonden Calle Breen. Foto: Lasse Sandaker-Nielsen/TV 2
PÅ JAKT: Sølvi J. Heggdal er én av tre kvinner som kjemper om hjertet til TV-bonden Calle Breen. Foto: Lasse Sandaker-Nielsen/TV 2Vis mer

- Det rareste jeg har opplevd

"Å Gud" var hva datteren utbrøt overfor Jakten-frieren.

SEHER.NO: Det begynner å spisse seg til i TV 2-programmet "Jakten på kjærligheten", selv om de fire TV-bøndene Clas Kvisler, Kristian Akervold, Calle Breen og Jan Erik Kjær fortsatt har tre friere igjen å velge mellom.

Én av dem som fortsatt er med og kjemper om Calles gunst er Sølvi J. Heggdal (43). Men selv om den blide "Jakten"-frieren har blitt mye vist på TV-skjermen denne høsten, har hun tydeligvis ikke vendt seg helt til kjendistilværelsen. Og lørdag fikk hun seg en skikkelig a-ha-opplevelse.

Da satte hun seg nemlig ned i godstolen for å se på "God Kveld, Norge". I programmet ble det vist klipp fra mandagens episode av bonderomantikken, denne gangen av Sølvi selv og Calle som badet sammen i badekaret. Det var derimot da programleder Dorthe Skappel introduserte innslaget at 43-åringen fra Molde virkelig skjønte hva hun er med på.

- Å sitte hjemme i sin egen stue og se seg selv i et badekar med Calle - det gjør ingenting. Men å høre selveste Dorthe Skappel si navnet mitt på TV, det var en "ut-av-meg-selv"-opplevelse. Det var det rareste jeg har opplevd i hele mitt liv. Datteren min sa bare "Gud, hun sa navnet ditt", forteller "Jakten"-frieren til Seher.no.

Sølvi legger ikke skjul på at hun har sett opp til den erfarne TV 2-programlederen i mange år. Og det var det som gjorde "God Kveld, Norge"-opplevelsen ganske så rørende for henne denne gangen.

- Navnet mitt er liksom ikke nevnt i annet enn serien, og det er så klart litt smigrende, det! At hun faktisk sa navnet mitt på TV, det er nesten som å hilse på Kongen for min del altså, erkjenner hun.

Tidligere denne uka fortalte Sølvi J. Heggdal at hun ikke likte å bli filmet idet hun skulle ta seg opp i badekaret, der TV-bonden Calle allerede satt.

- Jeg liker ikke den badekar-scenen. På "God Kveld, Norge" på lørdag hadde de heldigvis redigert bort den delen der jeg bestiger trinnene for å komme meg opp i badekaret - de visste nemlig at jeg ikke likte den delen. Vi kvinner liker ikke sånt vet du, fortalte Sølvi til Seher.no den gang.

"Jakten på kjærligheten" ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på
seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

Stem Sølvi inn på Kremtoppen hos SOL.no

LES OGSÅ: Raste ned i vekt etter TV-debuten   


+