«Kompani Lauritzen»:

- Det rablet for meg

Øyvind «Vinni» Sauvik åpner seg opp om tiden i «Kompani Lauritzen».

ÅPNER OPP: Vinni har holdt seg unna mediene den siste tiden, men nå snakker han endelig ut om hvordan det var å være en del av Dag Otto Lauritzens kompani. Foto: Matti Bernitz / TV 3
ÅPNER OPP: Vinni har holdt seg unna mediene den siste tiden, men nå snakker han endelig ut om hvordan det var å være en del av Dag Otto Lauritzens kompani. Foto: Matti Bernitz / TV 3 Vis mer
Publisert

I kveld skal det endelig avgjøres. Hvem blir det som stikker av med seieren i «Kompani Lauritzen»? Gjennom hele sesongen har en og en deltaker måtte forlate gjengen, og nå er det bare fire igjen. Marte Bratberg (30), Henrik Thodesen (39), Lise Karlsnes (40) og Øyvind «Vinni» Sauvik (44) starter alle som likeverdige i finalen, men det er bare én som kan vinne.

De siste månedene har flere av finalistene figurert mye i mediene, som følge av intervjuer og programinnhold. En av dem har derimot holdt sine kort tett til brystet - helt frem til nå. For første gang siden programmet hadde premiere, snakker nå Sauvik om sin opplevelse i TV 2-serien.

Det er i et intervju med VG at en Paperboys-stjernen nå forteller om tiden i kompaniet. I de første episodene kunne han virke sur eller gretten, fordi han ofte sa akkurat hva han mente. Nå forteller han at han kanskje burde latt være å være så vokal om tankene sine.

- Rablet for meg

Han har levd som han har villet de 20 siste årene, og da ble tilværelsen i militæret brått en stor kontrast.

- Samtidig hadde jeg jo sagt ja til dette programmet, og da var det for dumt å gjøre opprør hele tiden. Men det var det jeg hadde lyst til å gjøre. Jeg fikk beskjed om at det ikke var rom for individuelle tanker i militæret, men nei, det er også grunnen til at jeg ikke liker militæret. Jeg tror bare det rablet for meg til slutt, så et ble en del utblåsninger, sier han til avisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer