Caitlyn Jenner:

Det private spørsmålet fikk Caitlyn til å se rødt

- Du tuller ikke med sånt. Det er ikke morsomt. Det er folks liv.

KRANGEL: Det ble krangling da den kjente journalisten og programlederen Piers Morgan intervjuet Caitlyn Jenner. Foto: NTB Scanpix
KRANGEL: Det ble krangling da den kjente journalisten og programlederen Piers Morgan intervjuet Caitlyn Jenner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Sommeren 2015 sto Caitlyn Jenner (68), tidligere kjent som Bruce Jenner, frem som transperson på forsiden av motemagasinet Vanity Fair. Siden den gang har hun blitt sett på som en frontfigur i kampen om likestilling for homofile, lesbiske, bifile og transpersoner, med sin åpenhet og diskusjon.

Caitlyn er kjent for å være tydelig i sin tale, og det fikk programleder og journalist Piers Morgan (52) erfare under et intervju med 68-åringen.

I sitt eget program «Life Stories Now», sa nemlig Piers noe som Caitlyn overhodet ikke satte pris på.

- Hvordan er kroppen din nå, sammenlignet med når da du så sånn ut? spurte Piers og holdt fram en figur av en idrettsutøver, ifølge TooFab.

Det fikk Caitlyn til å se rødt.

Midt i spørsmålet, før Piers var på vei til å fortsette spørsmålet med «visse områder», avbrøt Caitlyn ham og svarte:

- Der hadde du en liten kommentar, og det er der du vil havne i trøbbel. Du sa akkurat «visse områder». Å si det til en transperson er respektløst, utbrøt Caitlyn.

Saken fortsetter under:

- Tuller ikke med sånt

Piers Morgan skjønte imidlertid ikke hvorfor det han sa var feil, og spurte hvorfor Caitlyn tok seg nær av det.

- Fordi du tuller ikke med sånt. Det er ikke morsomt. Det er folks liv, sa Caitlyn.

Intervjuet fortsatte i en krass krangel, og Piers kunne tilsynelatende ikke forstå hva Caitlyn mente.

- Kan ikke livet være morsomt? spurte han.

- Jeg tar ikke den spøken. Og jeg tar dette veldig seriøst. Av respekt for meg selv og samfunnet er det ikke noe du tuller med. Som sagt er dette et seriøst tema. Folk dør av dette temaet, svarte Caitlyn.

REALITYSTJERNER: Bruce Jenner og Kris Jenner var gift fra 1991 til 2015. De to har blitt kjente gjennom TV-serien «Keeping up with the Kardashians». Foto: NTB Scanpix
REALITYSTJERNER: Bruce Jenner og Kris Jenner var gift fra 1991 til 2015. De to har blitt kjente gjennom TV-serien «Keeping up with the Kardashians». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Saken fortsetter under:

Skrev bok

Transseksualitet har blitt et veldig viktig tema for Caitlyn etter at hun kom ut av skapet i 2015.

To år etter den store avsløringen, skrev 68-åringen bok om sitt liv som mangeårig transperson skjult i kroppen til sportshelten Bruce Jenner.

Boken havnet ikke i god jord hos Kardashian-Jenner familien, hvor blant andre ekskona Kris Jenner (62) reagerte sterkt.

I et klipp fra en episode av «Keeping Up With The Kardashians», uttrykker Kris sin store frustrasjon over boken.

Hun hadde nemlig lest seg igjennom alle sidene og diskuterte resultatet sammen med døtrene Kim (37) og Khloe Kardashian (33).

- Jeg har lest den og den eneste fine tingen hun har skrevet om meg, er at jeg var veldig sosial på en fest en gang, og likevel var han gift med deg i så lang tid. Så det henger ikke på greip, sa hun.

- Alt hun skriver er oppdiktet. Hvorfor må alt handle om at jeg er en «bitch» og en «drittsekk».

Full krangel

Det var imidlertid ikke bare Kris som reagerte på den brutalt ærlige boken til Caitlyn.

Kort tid etter at boken ble publisert hevdet også Caitlyn at hun ikke hadde snakket med stedatteren Kim Kardashian (37) på flere måneder.

Saken fortsetter under:

STØTTER TRUMP: Caitlyn Jenner har i lang tid støttet president Trump. Nå vurderer hun å gå til valg selv. Video: CNN Vis mer

Da 68-åringen snakket for studentene ved universitetet i Cambridge i november, under et arrangement, la hun overhodet ikke skjul på utfordringene tilknyttet sin tidligere familie.

- Det har vært tøft de siste årene. Jeg snakker ikke med dem lenger, for å være ærlig. Jeg har ikke snakket med Kim på et helt år, fortalte hun til publikum, ifølge Huffington Post.

I et annet klipp fra realityserien «Keeping up with the Kardashian», tar familien flere oppgjør med boken. Ifølge Huffington Post beskriver Kim Kardashian sin stefar gjennom to tiår som «en løgner».

- Caitlyn har alltid hatt min fulle støtte, men hun er ikke en bra person, sa Kim, som henviste til en rekke påstander om jentenes far, den avdøde advokaten Robert Kardashian, i boken.

Det er grunn til å tro at Caitlyn hadde stedatterens siste uttalelser i bakhodet da hun snakket for studentene i Cambridge:

- De vil ikke ha meg i livene deres. Det er hjerteskjærende å se hva barna mine gjør mot meg, og jeg føler meg tråkket på. Det gjør ordentlig vondt, sa realitystjernen, og la til:

- Jeg aner ikke hva framtiden vil bringe. Vi får se.

MÅTTE SVARE FOR SEG: Republikaneren Caitlyn Jenner har tidligere uttalt at hun er imot homoekteskap. - Jeg er en veldig tradisjonell kvinne, svarer Jenner som nå later til å være mer åpen, til tross for sitt noe diffuse svar. Video: Ellentube Vis mer Vis mer

LES OGSÅ: Røper aktuelle babynavn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer