MYSTISK OG VAKKER: X-Faktor programleder Charlotte Thorstvedt er trendsetter med sin mørke manke. - Hun har fått en mye mer interessant og kul look nå, sier moteredaktør. Foto: Anders Myhren
MYSTISK OG VAKKER: X-Faktor programleder Charlotte Thorstvedt er trendsetter med sin mørke manke. - Hun har fått en mye mer interessant og kul look nå, sier moteredaktør. Foto: Anders MyhrenVis mer

- Det platinablonde er helt ut!

Kjendisene går fra "dum og blond til mørk og mystisk"...

Se bildene nederst i saken!

SEHER.NO: Unge, blonde kjendiser går fra blondt til brunt hår. Og de stråler!

''X-Faktor''-programleder Charlotte Thorstvedt (22) ble mørk ved en tilfeldighet. Hun skulle farge etterveksten hos frisøren, men da gikk det en djevel i henne og hun tenkte at hun var lei av å være blond.

- Så jeg farget håret brunt og har siden bare blitt mørkere og mørkere, han en fornøyd Thorstvedt uttalt til Dagbladet.no tidligere.

Mørk og mystisk
Guri Solberg (33) fra "Skal vi danse" har vært en av de mange blonde damene i TV2 ruten, men også hun velger å gå for en mørkere manke.

- Så er det altså gjort - jeg har gått fra blond og dum til mørk og mystisk. Eller ganske enkelt - jeg har fått ny hårfarge! Veldig fornøyd med forandringen, skrev Solberg i sin blogg tidligere i år.

Guri Solberg er for tiden utenfor rampelyset, da hun fikk en sønn i sommer.

Den suksessrike og stilfulle artisten Marit Larsen (26) har også falt for den mer eksotiske looken, og fremstår som mer voksen og selvsikker med sine mørke lokker. I høst har hun tatt Europa med storm.

Rocka stil
Mote og- trendredaktør, Lisbeth Gulbrandsen i Henne bekrefter at motebildet har et mørkere og mer rocka utrykk nå.

- Det platinablonde er helt ut, og det lyse håret hos norske jenter kan bli litt matt og livløst om høsten. Trenden er at mange velger å gå for mørkere toner enn det helt lyse, sier Gulbrandsen til Seher.no

Hun sier at trenden nå er den gotiske 80-tallstilen med nagler og mørke farger som fremhever nordisk, lys hud på en svært attraktiv måte.

- Se bare på Charlotte Thorstvedt som har fått en mye mer interessant og kul look nå. Hun er en rollemodell med mange tilhengere, sier Gulbransen.
 
Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: - Jeg vil bli en kul mamma
MØRK STJERNEARTIST: Marit Larsen blir stadig mørkere og kler fargene svært godt.
IKKE DUM: ''Skal vi danse''- Guri er feiende vakker som brunette og stortrives med den nye fargen. Foto: Stella Pictures
EKSOTISK: Skuespiller Jessica Alba fremstår som like vakker med rødbrunt hår. Foto: Stella Pictures
MYSTISK OG VAKKER: X-Faktor programleder Charlotte Thorstvedt er trendsetter med sin mørke manke. - Hun har fått en mye mer interessant og kul look nå, sier moteredaktør. Foto: Anders Myhren