HAR DET BRA: - Nå i sommer har det vært veldig fint å være singel, sånn er det jo om sommeren - da reiser man litt, koser seg og har det bra. Men jeg er fortsatt på jakt etter den rette. Så får vi se når det skjer, sier Jørgen Festervoll til Seh Foto: Anders Myhren/Seher.no
HAR DET BRA: - Nå i sommer har det vært veldig fint å være singel, sånn er det jo om sommeren - da reiser man litt, koser seg og har det bra. Men jeg er fortsatt på jakt etter den rette. Så får vi se når det skjer, sier Jørgen Festervoll til Seh Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Det passer bra å være singel

Men TV-kjekkasen har fortsatt kontakt med eksen...

Se videointervjuet med Jørgen Festervoll nederst i saken!

SEHER.NO: Torsdag var gikk premieren av det nye showet til Raske Menn-gutta, Anders Hoff, Calle Hellevang-Larsen og Øyvind Rafto av stabelen på Christiania Teater i Oslo. Til premieren kom blant annet vårens TVNorge-ungkar Jørgen Festervoll, som selv har spilt revy og gått på skole med to av dem, Anders Hoff og Øyvind Rafto.

Festervoll har til Seher.no tidligere i år gitt uttrykk for sitt ønske om å "slutte" som ungkar, og å overlate roret til en annen eks-ungkar, nemlig Stig Kjos. Det ønsket har han fått oppfult, mener han selv.

- Som jeg forutså, tok jo Stig tilbake ungkarsrollen. Det er jeg fornøyd med, jeg synes det er greit å komme seg litt ut av rampelyset, sier han til Seher.no.

I vårens "Ungkaren 20 vs. 40" fant Asker-kjekkasen tonen med Katinka Hellan. Kort tid etterpå var derimot forholdet mellom dem over. Men fortsatt snakker de sammen, ifølge ham selv.

- Vi har kontakt, vi er gode venner og sånn. Det er noe med den gode følelsen man får der nede, mens det blir litt annerledes når man kommer hjem. Og så ser man kanskje at man er på litt forskjellige steder. Men som sagt, vi er vel forlikt.

Fortsatt er Festervoll en singel mann. Den rollen trives han veldig godt med.

- Jeg gjør jo det, jeg må si det. Nå i sommer har det vært veldig fint, sånn er det jo om sommeren - da reiser man litt, koser seg og har det bra. Men jeg er fortsatt på jakt etter den rette. Så får vi se når det skjer.

- Snakker du med noen av de andre Ungkaren-jentene, Jørgen?

- Nei det er ikke så mye, men noen har jeg litt kontakt med. Men veldig lite, og jeg har fortatt ikke turt å invitere til noen samling eller noe. Jeg mener, hvem er det som inviterer 19 damer man har dumpet til fest? Det kan bli risikabelt, smiler Festervoll, som gleder seg masse til å se kameratene sine på scenen.

- Har vært på en del show, og det pleier alltid å være veldig moro. I tillegg ser man igjen mange av gutta fra skolen og sånn. Raske Menn-premierer ser jeg alltid frem til! forteller han til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Vi kalte hverandre ikke kjærester

Se videointervjuet med Jørgen Festervoll her:[obj:media:8007]