- Det oste redsel av ham

Slik opplevde John Fraser situasjonen da Henning Hoff Wikborg brakk nakken i «71 grader nord».

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det ble svært dramatisk da Henning Hoff Wikborg (48) brakk nakken under en nedkjøring på ski i «71 grader nord».

Deltager John Fraser (26) var nærmest Hoff Wikborg under hendelsen som vises på TV mandag kveld.

- Jeg så han stupte fremover og tok salto, også hørte jeg at han ynket seg. I første omgang virket det noe komisk, selv om det ikke så bra ut. Men da jeg kjørte ned til ham og så at han ble liggende lenge, skjønte jeg at det var veldig alvorlig, sier Fraser til Seoghør.no.

Da Fraser kom ned til Henning, så det hele svært stygt ut.

- Han var ufattelig redd, det formerlig oste redsel av ham. Han hadde hjelmen og brillene over ansiktet, og kjente at det hadde knekt noe i ryggen eller nakken.

Ikke lenge etter kom sikkerhetsteamet til stedet, og fikk satt en nakkekrage på den uheldige «71 grader nord»-deltageren.

- Sikkerhetsteamet kom etter det som for meg virket som fem minutter. Det var mye frem og tilbake, og Henning reagerte greit på noen bevegelser, samtidig som om andre var ekstremt smertefulle. Han var livredd, forklarer Fraser til Seoghør.no.

Deltagerne visste imidlertid lite om Hennings tilstand før senere, da programleder Tom Stiansen forklarte at det var snakk om et brudd i nakken.

- Vi hadde hele tiden blitt beroliget og fått høre at det ville gå bra, men jeg fikk rimelig vondt i kroppen da vi fikk vite at han hadde brukket et ben i nakken. Det kom som et sjokk, og jeg merket at hele gruppa ble preget.

Henning Hoff Wikborg skal nå vær tilbake på beina igjen etter ulykken.

Se video av kaoset rundt ulykken øverst i saken!

«71 grader nord» sendes mandager klokken 20.30 på TVNorge. Se vår store TV-guide her!
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Her blir John livredd i 71 grader nord

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer