- Det ødela mine sjanser for å få barn

Kylie Minogue har akseptert det faktum at hun aldri vil bli mor.

<strong>INGEN BARN:</strong> Kylie Minogue mener at kreften satte en stopper for familiedrømmen. Nå deler 50-åringen sine tanker rundt temaet. Foto: NTB Scanpix
INGEN BARN: Kylie Minogue mener at kreften satte en stopper for familiedrømmen. Nå deler 50-åringen sine tanker rundt temaet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I 2005 fikk den australske popstjernen Kylie Minogue (50) sjokkbeskjeden om at hun var blitt rammet av brystkreft. Som følge av sykdommen, la artisten musikk-karrieren på hylla, før hun etter en intens behandling og cellegift gjorde comeback på scenen i 2006.

Selv om Kylie er helt frisk i dag, står perioden igjen som et svært mørkt kapittel i hennes liv. Kreftsykdommen førte blant annet til brudd med daværende skuespillerkjæreste Olivier Martinez (53), men fikk også langt større konsekvenser.

<strong>BRUDD:</strong> Fra 2002 til 2007 var nemlig Kylie sammen med skuespiller Olivier Martinez (53). Etter fem år gikk duoen hver til sitt. Her avbildet i 2003. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Fra 2002 til 2007 var nemlig Kylie sammen med skuespiller Olivier Martinez (53). Etter fem år gikk duoen hver til sitt. Her avbildet i 2003. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I et intervju med Sunday Times' Style Magazine forteller 50-åringen at hun klandrer kreften for at hun aldri har fått barn.

- Realistisk sett er det for sent uansett. Selv om det på daværende tidspunkt ikke var aktuelt å bli gravid, endret det alt. Jeg ønsker ikke å dvele ved det, åpenbart, men jeg lurer på hvordan det ville vært, sier hun.

- Vanskelig for meg

Artisten har tidligere uttalt at hun har hatt et stort ønske om å stifte egen familie. I 2014 åpnet 50-åringen også for muligheten om å adoptere - uten at dette har blitt en realitet.

- Alle forteller meg om de ulike mulighetene jeg har, men jeg vet ikke. Jeg er 50 år nå, og er tilfreds med livet. Jeg vil ikke si at det ikke finnes anger, men det ville vært veldig vanskelig for meg å komme videre i livet hvis jeg klassifiserte akkurat dette som anger. Jeg må bare ha en filosofisk tilnærming til det hele.

Kylie har på tross av barnløshet likevel mye å glede seg over. I april i fjor begynte ryktene å svirre om at artisten hadde funnet lykken med Paul Solomons, som er kreativ direktør for det britiske motebladet GQ.

- Ingen hemmelighet

Nyheten kom ett år etter at hun brøt forlovelsen med den 19 år yngre skuespilleren Joshua Sasse.

Saken fortsetter under:

The Sun skrev at popprinsessen og Solomon hadde tilbrakt mye tid sammen den siste perioden, og at han hadde vært en god støtte for henne etter at forholdet til Sasse tok slutt i februar i fjor.

- Kylie har det ikke travelt med med å gå inn i et seriøst forhold, men hun nyter definitivt oppmerksomheten, sa en kilde til avisen, og fortsatte:

- Det er ingen hemmelighet at hun følte seg veldig trist og sårbar etter bruddet. Hun trengte tid for seg selv, men nå føler hun seg klar for å gå videre.

I juni bekreftet også popstjernen selv forholdet til Solomons, som skal være i midten av 40-årene, ifølge Daily Mail. Kjærestekunngjøringen kom i form av at Kylie delte dette søte bildet av seg selv og Paul på Instagram:

View this post on Instagram

I ❤️ NY

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

Utroskapsrykter

Det er litt over to år siden Kylie brøt forlovelsen med Joshua Sasse. Bruddet skal ha kommet i kjølvannet av artistens mistanker om utroskap, og i februar 2017 avslørte sangfuglen at hun fikk et nervøst sammenbrudd etter at forholdet tok slutt.

Likevel nekter stjernen for at hennes siste album «Golden» handler om kjærlighetssorg.

- Jeg var ganske knust, og følte meg ikke spesielt sterk på et visst tidspunkt. Vi har alle vært gjennom dette og vet hvordan det er, men jeg har en tendens til å komme meg ganske raskt på beina igjen. Jeg er pragmatisk når det kommer til slike ting.

- Med hjerte og humor ser albumet rasjonelt på hvor jeg er i dag. Jeg håper dere kan føle at det ikke handler om skyld. Jeg klandrer ikke noen. Jeg ser bare nøye etter hvor jeg tror jeg er i livet mitt, forklarte hun til bladet Attitude i mars i fjor.

LES OGSÅ: - Jeg har ikke lyst til å bringe barn inn i verden

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer