«Sister Wives»:

- Det ødela meg

«En mann - fire koner»-stjernen letter på sløret om bruddnyheten.

AVSLØRER: Christine Brown visste at avgjørelsen kom til å knuse hjerter. Foto: Puddle Monkey Prods/Kobal/REX/NTB
AVSLØRER: Christine Brown visste at avgjørelsen kom til å knuse hjerter. Foto: Puddle Monkey Prods/Kobal/REX/NTB Vis mer
Publisert

I november kom nyheten om at Kody Brown (53) og Christine Brown (49), kjent fra «En mann - fire koner» på norsk, skulle skilles. Nyheten ble delt via Instagram.

I etterkant av bruddet har nye episoder av den kjente realityserien blitt vist på TV, og seerne har fått et større innblikk i hva som ledet til valget om å gå hver til sitt.

Nå uttrykker Christine Brown at hun visste at flere kom til å bli såret av hennes avgjørelse om å gå fra ektemannen Kody Brown - mannen hun har delt med tre andre kvinner.

I søndagens episode av «En mann - fire koner», eller «Sister Wives» som det egentlig heter, åpnet 49-åringen seg i en privat samtale med programlederverten Sukanya Krishnan (50).

Samtalen er gjengitt av People.

Krishnan påpeker blant annet at en av de andre konene til Kody Brown, Robyn Brown, ble svært trist av skilsmisseavgjørelsen.

- Ikke morsomt

- Det er ikke morsomt å knuse folks hjerter, uttalte Christine Brown, og fulgte opp:

- Jeg mener, i kjernen vil jeg bare at folk skal være lykkelige og jeg vil bare at folk skal føle seg elsket. Men jeg visste jeg tok en avgjørelse som ville knuse hjerter og det ødela meg. Det var super, super trist.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer