«Sister Wives»:

- Det ødela meg

«En mann - fire koner»-stjernen letter på sløret om bruddnyheten.

AVSLØRER: Christine Brown visste at avgjørelsen kom til å knuse hjerter. Foto: Puddle Monkey Prods/Kobal/REX/NTB
AVSLØRER: Christine Brown visste at avgjørelsen kom til å knuse hjerter. Foto: Puddle Monkey Prods/Kobal/REX/NTB Vis mer
Publisert

I november kom nyheten om at Kody Brown (53) og Christine Brown (49), kjent fra «En mann - fire koner» på norsk, skulle skilles. Nyheten ble delt via Instagram.

I etterkant av bruddet har nye episoder av den kjente realityserien blitt vist på TV, og seerne har fått et større innblikk i hva som ledet til valget om å gå hver til sitt.

DRAMA: Se bildene fra nye «Sister Wives», her blir det drama! Video: TLC Vis mer

Nå uttrykker Christine Brown at hun visste at flere kom til å bli såret av hennes avgjørelse om å gå fra ektemannen Kody Brown - mannen hun har delt med tre andre kvinner.

I søndagens episode av «En mann - fire koner», eller «Sister Wives» som det egentlig heter, åpnet 49-åringen seg i en privat samtale med programlederverten Sukanya Krishnan (50).

Samtalen er gjengitt av People.

Krishnan påpeker blant annet at en av de andre konene til Kody Brown, Robyn Brown, ble svært trist av skilsmisseavgjørelsen.

KRISE: Alt er ikke som det skal med familien i «Sister Wives». Her er promoen for sesong 16. Video: TLC Vis mer

- Ikke morsomt

- Det er ikke morsomt å knuse folks hjerter, uttalte Christine Brown, og fulgte opp:

- Jeg mener, i kjernen vil jeg bare at folk skal være lykkelige og jeg vil bare at folk skal føle seg elsket. Men jeg visste jeg tok en avgjørelse som ville knuse hjerter og det ødela meg. Det var super, super trist.

Hun blir også spurt om hvordan situasjonen med Kody Brown er nå, og da er hun helt tydelig på at de er skilt og helt fra hverandre.

BRUDD: Ex-profilene har gjort det slutt, og vi har tatt en prat med dem om hvorfor. Reporter: Luna Lea. Video: Rød Løper Vis mer

TV-profilen er i tillegg ærlig om hvordan hun har følt seg i ekteskapet, at hun har vært det hun omtaler som en «kjeller-kone» - en som ikke betydde stort.

Det går fram at hun selv føler hun satte alle andre foran seg selv, og at hun alltid tenkte på andres behov. Til slutt kom hun fram til at hun ikke kunne fortsette slik.

LES OGSÅ: Om «Sister Wives»-paret: - Alt er falskt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer