SENDT HJEM: Både Tommy Lankut og Dennis Kakis forlot søndag "Robinsonekspedisjonen".
SENDT HJEM: Både Tommy Lankut og Dennis Kakis forlot søndag "Robinsonekspedisjonen".Vis mer

- Det ødela for meg at Tommy trakk seg

Dennis Kakis ble stemt ut av "Robinsonekspedisjonen" søndag, mens Marita kunne juble for sin tredje sjanse.

SEHER.NO: I søndagens episode av "Robinsonekspedisjonen" på TV3, fikk seerne se at både Tommy Lankut (37) og Dennis Kakis (24) forlot konkurransen.

I forrige episode av programmet ble Tommy lurt av sine lagkamerater på lag X til å tro at de ville sende ham hjem, etter at han ba om det selv.

Men det TV-seerne ikke fikk vite, var at Tommy både før og etter det dramatiske øyrådet i forrige uke - som førte til at Marita Edquist måtte reise hjem- havnet i kraftige krangler med lagkamerat Dennis Kakis og TV-folkene som fulgte innspillingen. Bakgrunnen for krangelen var lag X' ulovlige natt-raid etter mat, som Seher.no avslørte tidligere denne uken.

I søndagens episode på TV3, ga Tommy uttrykk for temperamentet sitt overfor Dennis.
 
- Jeg er langt unna å tilte regelrett og slå han helselaus, altså. Sønder og sammen på stranda her. Det er ikke mange kommentarerne til før jeg tilter regelrett og slår ut alle tenna på han, uttalte han i søndagens episode.

Etter at Tommy og Dennis også hadde holdt på å barke sammen utenfor kamera, konstaterte legen på øya at det ikke var forsvarlig å ha Tommy på øya mer.

Dermed ble det klart at han måtte forlate ekspedisjonen, og lag X fikk en ny deltager inn på laget - nemlig Thaibokseren Marita Edquist (25)

Hun var den siste som røk ut fra lag X. Dermed er Edquist klar for å kjempe i ekspedisjonen for tredje gang.

Ikke sjokkert
Til Seher.no forteller 25-åringen at hun slett ikke ble overrasket da hun fikk komme inn i ekspedisjonen igjen.
 
- Når jeg fikk komme inn igjen tenkte jeg at 'så lenge man oppfører seg fint så går det ens vei', og det var en slags lykkestjerne som sendte meg inn igjen. Jeg følte ikke at min rolle i Robinson var over. Alle gode ting er tre, og jeg følte jeg fortjente å komme inn igjen, forklarer hun.

Før Marita ble sendt hjem i forrige episode, fikk hun også bestemme en ny person som skulle inn på laget, og i søndagens episode fikk seerne se at valget hadde falt på Iris Veiseth (36), som også har fått en ny sjanse til å vinne førstepremien på 300 000 kroner.

Ble stemt ut

Like bra gikk det ikke for Lag Sørs Dennis Kakis (25) som ble sendt hjem etter avstemming i øyråd.

Til Seher.no hevder den tidligere glassmesteren at det ikke kom som noe sjokk at han ble sendt hjem.

- Jeg hadde det på følelsen at det var jeg som kom til å ryke, ettersom de andre nesten ikke snakket til meg i forkant av utstemmingen. Når Marita kom inn igjen, skjønte jeg at hun sammen med Iris - fordi de var som knoll og tott - kom til å sørge for at jeg måtte hjem, forteller Dennis, som mener han ble sendt hjem fordi deltagerne så på han som en farlig konkurrent.

24-åringen innrømmer imidlertid at det var kjedelig å bli stemt hjem til fordel for to som allerede hadde blitt stemt ut tidligere.

- Det var kjipt å ryke når hun ene som fikk bli igjen hadde blitt sendt hjem to ganger allerede, men sånn er spillet og det er ingenting å grine over.
 
Til tross for at Dennis og Tommy gikk i tottene på hverandre på Robinsonøya, innrømmer Dennis at de to spilte taktisk sammen, og at det at Tommy valgte å forlate konkurransen nok påvirket han han selv måtte hjem.


- Jeg tror ikke at jeg hadde blitt sendt hjem hvis ikke Tommy hadde dratt. Det ødela for meg at han trakk seg.

Men én ting takker han imidlertid den tidligere "Robinson"-konkurrenten for. 

- I forkant av Robinson var jeg redd for at jeg skulle bli den som dreit seg ut på TV, men jeg er glad for at Tommy tok seg av den oppgaven, og at det var noen som dreit seg ut mer enn meg, sier han til Seher.no.

Drømmer om TV-jobb
I ettertid av "Robinsonekspedisjonen" er det kun småting 24-åringen kan si han angrer på. 

- Jeg burde ha spilt mer skuespill, og burde jatta mer med som alle de andre. Men jeg er meg selv og sier det jeg mener.

Dennis Kakis jobbet som glassmester tidligere, men sa opp jobben før "Robinsonekspedisjonen", og nå er han på jobbjakt.

- Jeg kunne godt tenkt meg å jobbe som programleder i TV, jeg har virkelig fått mersmak, så jeg får se om jeg blir oppringt av noen, sier han til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg burde holdt mer kjeft