- Det nytter ikke å være litt påkledd

Kommunikasjonsekspert mener de tre tidligere glamourmodellene er dobbeltmoralske...

GJORDE KARRIERE AV Å POSERE LETTKLEDD: Helene Rask, Aylar Lie og Lene Alexandre Øien ble kjent som Norges første glamourmodeller. Men nå tar de avstand fra silikonen og nakenbildene som gjorde dem kjente i utganspunktet.
GJORDE KARRIERE AV Å POSERE LETTKLEDD: Helene Rask, Aylar Lie og Lene Alexandre Øien ble kjent som Norges første glamourmodeller. Men nå tar de avstand fra silikonen og nakenbildene som gjorde dem kjente i utganspunktet. Vis mer
SEHER.NO:  I går skapte Helene Rask (29) en heftig debatt i glamourmodell-verdenen da hun på sin egen blogg advarer jenter mot å gå i hennes fotspor.

- Til deg som måtte lure på om du skal gå «i mine fotspor» eller ei, trenger jeg å si mer... Hvis du vil bli sett på som dum, mindre begavet, et sexobjekt, et leketøy og en som ikke er vel bevart, så kjør på, men har du en plan om utdannelse og en god jobb når du blir stor, ville jeg latt det ligge, skrev Rask.

Både Aylar Lie, Helene Rask og Lene Alexandra Øien har alle fjernet silikonen, og tar avstand fra nakenbildene som gjorde dem kjente i utgangspunktet.

- Det er åtte år siden nå, men fortsatt blir jeg straffet for de filmene. Jeg skulle nesten heller ønske at jeg hadde gjort noe kriminelt, så jeg kunne sonet straffen og blitt ferdig med det. Her har jeg faktisk ikke gjort noen andre vondt, jeg har i hovedsak kun skadet meg selv, og framtiden min, sa Lie til KK i september.

Dette får modellmamma Beathe Grøgård til å reagere.

- Jeg synes det blir litt dobbeltmoralsk når de fortsetter å gjøre det de alltid har gjort, sier Grøgård og sikter blant annet til Aylar Lies lettkledde musikkvideoer, skriver Dagbladet.

Kommunikasjonsekspert Elizabeth Hartmann, mener Grøgård har et poeng.

- De vil gjerne være kjent, men ikke for det de er kjent for. Nå prøver de å tone ned imaget sitt, men de hadde ikke blitt kjendiser uten å bruke kroppen sin. Det ligger helt klart en dobbeltmoral i det. Hvis man skal endre seg må det være radikalt. Det nytter ikke være litt påkledd, sier Hartmann til avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Føler meg ikke som noe sexobjekt