- Det nykokte vannet kom som en bølge over ansiktet mitt

Tone Damli avslører at hun ble redd rett etter den smertefulle ulykken.

UHELDIG: Tone Damli åpner seg om den skremmende ulykken på bloggen sin.  Foto: Andreas Fadum
UHELDIG: Tone Damli åpner seg om den skremmende ulykken på bloggen sin. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tirsdag la artist Tone Damli ut et bilde på Instagram der hun lå på legebenken, noe som skapte bekymring hos flere fans. 

Manager David Eriksen, forklarte til Seoghør.no at hun hadde fått brannskader etter å ha varmet opp stemmen før en konsert.

Nå åpner artisten selv seg om den skremmende hendelsen på sin egen blogg, ToneDamli.com.

«Tydeligvis var det for mykje veske i flaska og mitt første blås var ALT for hardt- det nykokte vatnet kom som ei bølge over ansiktet mitt. Skitt, så vondt det gjorde- skitt, så klønete», skriver Tone på bloggen sin.

EN HJELPENDE HÅND: Samboer Markus Foss hjalp Tone med is og skyss til legevakten da uhellet var ute.  Foto: Andreas Fadum
EN HJELPENDE HÅND: Samboer Markus Foss hjalp Tone med is og skyss til legevakten da uhellet var ute. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Gikk bra til slutt

Hun skriver videre at samboer Markus Foss ordnet en pose med is til henne før de kjørte til legevakten. Der fikk hun en lindrende salve som hun forklarer at «gjorde underverker».

«Alt ser ut til å gå veldig bra, men redselen i det dette skjedde var ikkje noke særlig, før eg visste korleis dette hadde gått. Men eg fekk ingen blemmer eller opne sår, noke eg selvfølgelig er enormt glad for. Takk til legevakten for rask og god behandling», skriver sangeren på ToneDamli.com. 

- Det går bra med henne. I forbindelse med at hun mistet stemmen igår, og hun skulle gjøre TV opptak idag, så er det noen øvelser som er bra for stemmen.

Inni ein god periode

Et bilde publisert av Tone Damli Aaberge (@toneda)

- I dette tilfelle, kokende vann i en flaske der hun skal blåse i et rør. Hun blåste litt hardt og fikk kokende vann i ansiktet. Det ser ut til at det går helt fint. Hun tar det med veldig godt humør, sa hennes manager David Eriksen tirsdag til Seoghør.no.

Ulykkesfugl

I vinter hadde Tone også en uheldig ulykke under en Italia-ferie sammen med samboeren, der de deltok i bryllupet til et vennepar.  

DANSESTJERNE: Tone Damli var favoritt til å vinne «Skal vi danse» i 2006 med dansepartner Tom-Erik Nilsen. Foto: Se og Hør
DANSESTJERNE: Tone Damli var favoritt til å vinne «Skal vi danse» i 2006 med dansepartner Tom-Erik Nilsen. Foto: Se og Hør Vis mer

«Jeg klarer nesten ikke å holde meg oppreist. Rygg- og nakkesmertene trekker opp i hodet», avslørte artisten på Tonedamli.com.

På bryllupsfesten forsøkte Tone - som tidligere har deltatt i «Skal vi danse» – å friske opp noen av de gamle dansekunstene med et høyt løft.

Det endte med et uhell.

«En kompis og jeg skulle prøve oss på «Dirty Dancing»-løftet. Det gikk ikke særlig bra. Jeg stupte rett i murgulvet. Jeg innbilte meg at «Skal vi danse»-kunnskapene fortsatt satt.

- Men det gjorde de i veldig liten grad. Det begynner jo å bli et kvarter siden eg sto på parketten», skrev Tone humoristisk på Tonedamli.com..

- Jeg stupte rett i murgulvet. Jeg innbilte meg at «Skal vi danse»-kunnskapene fortsatt satt. Men det gjorde de i veldig liten grad. Det begynner jo å bli et kvarter siden eg sto på parketten», skrev Tone humoristisk på bloggen sin. 

Damlis blogg er utviklet og designet av det digitale reklamebyrået Pingbull, en av Nordens største leverandører av WordPress-løsninger. Pingbull er et deleid selskap i Aller-konsernet, som også eier Seoghør.no.

LES OGSÅ: Tone Damli ble brannskadd i ansiktet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer