VINNEREN: Den tidligere proffsyklisten Dag Otto Lauritzen slo vektløfteren Stian Grimseth i den siste finalen i første sesong av "Mesternes mester" som ble en enorm suksess på NRK i vinter. Foto: Hege Bakken Riise/NRK
VINNEREN: Den tidligere proffsyklisten Dag Otto Lauritzen slo vektløfteren Stian Grimseth i den siste finalen i første sesong av "Mesternes mester" som ble en enorm suksess på NRK i vinter. Foto: Hege Bakken Riise/NRKVis mer

- Det morsomste jeg har gjort

Programlederen er klar for ny Mester-runde.

SEHER.NO: - Jeg har gjort masse, men "Mesternes mester" er noe av det morsomste, sier NRK-programlederen Dag Erik Pedersen til VG.

Den tidligere proffsyklisten bekrefter overfor avisen at det NRK setter i gang med en ny runde av den populære realityserien Mesternes mester.

Nærmere 1,2 millioner seere fulgte hver uke ni tidligere idrettshelter som kjempet om tittelen Mesterne mester.

Syklisten Dag Otto Lauritzen (52) vant over blant andre skiekteparet Berit og Ove Aunli, fotballspilleren Gøran Sørloth og vektløfteren Stian Grimseth.

I september skal NRK starte innspillingen av andre sesong.

Prosjektleder Leif Åge Reme er nå på leting etter nye idrettshelter. Han tror ikke det skal bli vanskelig å fylle hverken denne sesongen eller eventuelt flere.

- Det er såpass mange idrettshelter i dette landet at jeg tror vi kan lage  "Mesternes mester" i ti år før vi går tomme, sier han til VG.

LES OGSÅ: Holdt seieren hemmelig for kona