SNAKK OM UFLAKS: - Han helte kokende vann ned i våtdrakten min, forteller skuespilleren til Details Magazine. Foto: SCANPIX
SNAKK OM UFLAKS: - Han helte kokende vann ned i våtdrakten min, forteller skuespilleren til Details Magazine. Foto: SCANPIXVis mer

- Det mest smertefulle jeg har opplevd

Skuespiller ble forbrent nedentil...

SEHER.NO: Det er ikke bare i Norge folk sliter med å holde seg varm for tiden. Men vi bør kanskje ikke ta råd fra skuespilleren Channing Tatum (29) - kjent fra blant annet "GI Joe: The Rise of Cobra".

Det var under innspillingen av filmen "The Eagle of the Ninth" i Skottland at Tatum - som for anledningen var iført våtdrakt - etter et opptak forsøkte å få varmen i kroppen ved hjelp av litt varmt vann.

- Den eneste måten å få varmen i kroppen på, var å helle en blanding av vann fra elven med kokende vann fra en vannkoker inn i drakten. Problemet var bare at en fyr fra filmsettet hadde glemt å blande det kokende vannet med det kalde, så han helte kokende vann direkte ned i drakten min, forklarer Tatum til magasinet Details.

Da vannet først var kommet innenfor våtdrakten, ble smerten uutholdetlig.

- Det er det mest smertefulle jeg noen gang har opplevd. Jo mer jeg forsøkte å få drakten vekk fra kroppen, jo lengre ned rant vannet, til det til slutt brente huden av penisen min, sier Tatum om episoden, som fant sted i oktober.

Tatum ble kjørt til nærmeste sykehus i hui og hast, som desverre for den uheldige skuespilleren lå over en times kjøretid unna innspilingsstedet....

Idag sier han at alt er fint med de nedre deler...

- Jeg har det bra nå. Penisen min er fantastisk! Jeg er 100 prosent gjenopprettet.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ble forbrent av kroppspray