Sydney Sweeney:

- Det mest sårende noen kan gjøre

Åpner opp om nakenscenene i «Euphoria»

MANGE NAKENSCENER: Sydney Sweeney forteller at nakenscenene i «Euphoria» ble spredt i sosiale medier. Foto: Randy Shropshire/Getty Images for InStyle/AFP/NTB
MANGE NAKENSCENER: Sydney Sweeney forteller at nakenscenene i «Euphoria» ble spredt i sosiale medier. Foto: Randy Shropshire/Getty Images for InStyle/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Den andre sesongen av «Euphoria» ruller for tida over skjermene, og nytt liv er blåst i ungdomdramaet. Det er ingen hemmelighet at serien ikke styrer unna verken vold, nakenhet eller dop, noe den både har fått kritikk og blitt hyllet for.

Den som kanskje får mest skjermtid uten klær er Sydney Sweeney (24). Hun spiller karakteren Cassie, som vokste opp med en heroin-avhengig far som forlot familien, og som søker bekreftelse hos gutter gjennom sex.

I serien får man blant annet se at hun noe motvillig takker ja til å bli filmet under sex, og at disse videoene sprer seg på skolen.

Sweeney åpner nå om nakenscenene overfor The Independent. Hun forteller blant annet at skjermdumper fra serien ble spredt utover sosiale medier, og at broren hennes ble tagget i flere innlegg.

- Det er det mest sårende noen kan gjøre. Det jeg driver med er helt separat fra familien min. Karakteren min er helt separat fra meg. Det er så respektløst og plagsomt, sier hun i intervjuet.

Hun forteller videre at det aldri har vært ukomfortabelt å spille inn nakenscenene, hvor det har vært en såkalt intimitetskoordinator på plass. Sweeney sier at manusforfatter Sam Levinson har vært fantastisk å jobbe med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer