- Det måtte et kyss til

Cecilie Skog og Aleksander Gamme var bestevenner i flere år. Så skjedde det noe.

ET KYSS: Etter å ha vært venner lenge, er Cecilie Skog og Aleksander Gamme nå et par. Da paret gjestet Lindmo på NRK, sa Skog at det måtte et kyss fra Gamme til, før følelsene for alvor blomstret. Foto: Se og Hør
ET KYSS: Etter å ha vært venner lenge, er Cecilie Skog og Aleksander Gamme nå et par. Da paret gjestet Lindmo på NRK, sa Skog at det måtte et kyss fra Gamme til, før følelsene for alvor blomstret. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Cecilie Skog (39) og Aleksander Gamme er denne høsten tilbake på NRK med programmet «Drømmeturen».

TILBAKE PÅ SKJERMEN: Skog og Gamme er tilbake med Drømmeturen på NRK. Foto: NRK
TILBAKE PÅ SKJERMEN: Skog og Gamme er tilbake med Drømmeturen på NRK. Foto: NRK Vis mer

Paret ble sammen tidligere i år, etter å ha vært bestevenner over lang tid. Nå venter de også barn sammen. Men det å bli sammen etter å ha vært venner lenge var en uvant ting.

- Det skjedde sikkert gradvis, men det måtte et kyss til. Og så var han borte ganske lenge. Han var borte i 2,5 måneder i vinter i Dronning Maud Land. Da kjente jeg at jeg savnet han litt mer enn jeg burde, sa Skog da hun gjestet NRK-programmet «Lindmo».

Gamme og Skog er enige om at kysset ikke akkurat var det beste, men det var det som ga følelsene et ekstra byks.

- Vi hadde sittet og pratet om mye rart som vi pleide. Så var det et eller annet som fikk meg til å gi et kyss, istedenfor å gi en klem. Så da tok jeg tak i henne og ga henne et lite kyss, sier Gamme.

Nyheten om at paret venter barn kom i juli. Da Seoghør.no møtte det forelskede paret måneden etter, fortalte paret at de ikke hadde kommet så langt i forberedelsene.

- Jeg sier bare, jo takk bare bra. Vi har ikke rukket å tenkt så mye på det ennå, sa Gamme til Seoghør.no.

Nå har de tenkt litt mer på det som snart vil skje.

- Kanskje vi kjøper litt barnerekvisitter, så vi kommer oss ut på tur! fortalte paret lattermildt til Anne Lindmo.LES OGSÅ: - Vi ble sammen midt i sesongen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer