- Det må være veldig rart for ham

Scarlett Johansson måtte lære opp sin nye kjæreste da de ble sammen.

<strong>NYTER KJÆRLIGHETEN:</strong> Ett år etter at hun skilte seg fra Ryan Reynolds, har Scarlett Johansson funnet lykken med forretningsmannen Nate Naylor. Her er de to avbildet på ferie sammen på Hawaii i februar. Foto: Stella Pictures
NYTER KJÆRLIGHETEN: Ett år etter at hun skilte seg fra Ryan Reynolds, har Scarlett Johansson funnet lykken med forretningsmannen Nate Naylor. Her er de to avbildet på ferie sammen på Hawaii i februar. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: To måneder etter at venner av Scarlett Johansson avslørte at «Iron Man 2»-skuespilleren hadde funnet lykken med forretningsmannen Nate Naylor, kommenterer 27-åringen for første gang forholdet.
 
Scarlett sier til bladet Vogue at hun har måttet lære sin nye kjæreste å takle medieoppmerksomheten som følger med å date en kjent person.

- Det må være veldig rar for ham. Det er en bisarr opplevelse. Det er en større overgang for ham enn det var for meg da jeg var nitten. Men han har taklet det veldig bra.


Scarlett skilte seg i 2011 fra «The Green Lantern»-skuespilleren Ryan Reynolds og har siden datet blant annet filmstjernen Sean Penn før hun møtte sin nye kjæreste.

Scarlett sier til Vogue at hun selv ble overrasket over hvor mye oppmerksomhet forholdet til Penn fikk i pressen.

- Da jeg var gift hadde vi ganske mye privatliv, derfor krevde det litt tilpasning også for meg å være sammen med Sean, sier hun ifølge nettstedet Femalefirst.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Overskygget Scarlett Johansson på premiere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer