«Janorama»:

- Det må være henne!

Kjendisstylisten traff blink forrige lørdag - klarer han det denne lørdagen også?

MESTERDETEKTIV: Jan Thomas gjetter kjendisene. Foto: Se og Hør
MESTERDETEKTIV: Jan Thomas gjetter kjendisene. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert

Den fjerde sesongen av det populære NRK-programmet «Maskorama» kjørte i gang sin fjerde sesong forrige lørdag. Hvem som befinner seg bak de spennende maskene er som alltid et lite mysterium.

Hvilke kjendiser som skjuler seg underkostymene har stadig blitt et tema for diskusjon i sosiale settinger. Og mange, inkludert detektivpanelet, har grublet fælt over hvem deltakerne egentlig er.

REALITY AWARDS: «Maskorama» vant «Årets underholdningsprogram» på Reality Awards og hintet om de åtte nye deltakerne. Video: Reality Awards Vis mer

Tidligere i år kunne NRK bekrefte at det ble gjort store endringer i årets detektivpanel. De tre foregående sesongene har panelet bestått av Marion Ravn (39), Nicolay Ramm (34) og Jan Thomas (56). Nå er derimot gutta byttet ut med Tete Lidbom (37) og Robert Stoltenberg (58).

Selv om kjendisstylisten ikke er å finne blant årets detektivpanel, skal han likevel hjelpe Se og Hørs lesere med å synse seg frem til hvem som kan befinne seg på scenen i år.

I de kommende ukene skal 56-åringen dele sine tips og triks for å se om han - og leserne - klarer å nøste opp i mysteriet «Maskorama».

FOMO: Tidligere «Maskorama»-dommer Nicolay Ramm hadde ikke troen på programmet. Video: Rød Løper/NRK TV Vis mer

Skilpadden

- Dette tror jeg kan være Adrian Sellevoll, men jeg har mest tro på Christopher Robin. Tete Lidbom sa det i første program, og de hintene han resonnerte seg frem til synes jeg virker riktige, sier Jan Thomas.

- Så jeg er helt sikker på at det er Christopher Robin. Tror også han kan være i faresonen for å gå ut i kveld, legger han til.

Skilpadden. Foto: NRK
Skilpadden. Foto: NRK Vis mer

Rotta

- Mange har tippet Oskar Westerlin, men jeg tror fortsatt på at dette er Mads Hansen. Gull-hintet kan være begrunnet med at han har solgt til gull på «Sommerkroppen». Jeg synes også stemmen er helt lik Mads Hansen. Jeg tror også han kan ryke i kveld.

Rotta. Foto: NRK
Rotta. Foto: NRK Vis mer

Kattepusen

- Denne synes jeg er vanskelig. Tror fortsatt litt på Petter Stordalen, men leste noen mente det kunne være Kvein Vågenes. Det kan være et godt tips, for han er god til å synge.

Kattepusen. Foto: NRK
Kattepusen. Foto: NRK Vis mer

Spirrevippen

- Dette kan være Benedicte Adrian, men det kan også være en som er yngre. Kan det være «Kiwi-damen» fra reklamen? Fortsatt en nøtt å knekke dette. Jeg er fortsatt ikke noe nærmere enn forrige uke.

Spirrevippen. Foto: NRK
Spirrevippen. Foto: NRK Vis mer

Spøkelset

- «Alle» tipper på «Side om side»-profil Charlotte Frogner - og jeg er enig. Det må være henne, hun synger fantastisk fint, og alle hintene passer med henne. Ingen tvil, det er Charlotte.

Spøkelset. Foto: NRK
Spøkelset. Foto: NRK Vis mer

Romvesenet

- Denne synes jeg også er veldig vanskelig. Ser flere på TikTok tipper Annika Momrak. Emma Ellingsen er det også mange som tipper. I mangel av noe bedre tipper jeg på Annika.

Romvesenet. Foto: NRK
Romvesenet. Foto: NRK Vis mer

Kua

- I dette kostymet befinner det seg to stykker. Marion var innom det forrige gang, og det kan fort hende hun har rett i at dette er mor og datter Moholt. Et av hintene var at det var at Kua gjør comeback, og Kathrine Moholt skal jo gjøre comeback som programleder neste år.

- Uansett hvem det er så er de to i denne masken. Markus og Martinus var med i Sverige, kan de synge så lyst?

Kua. Foto: NRK
Kua. Foto: NRK Vis mer

LES OGSÅ: - Fikk mange stygge meldinger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer