Daniel Radcliffe:

- Det må være helt sinnssykt

«Harry Potter»-stjernen føler sterk sympati for hertuginne Meghan.

MEDFØLELSE: «Harry Potter»-stjernen Daniel Radcliffe uttaler seg om de britiske medienes røffe behandling av hertuginne Meghan, og legger ikke skjul på at han har sympati for hertuginnen. Foto: NTB Scanpix
MEDFØLELSE: «Harry Potter»-stjernen Daniel Radcliffe uttaler seg om de britiske medienes røffe behandling av hertuginne Meghan, og legger ikke skjul på at han har sympati for hertuginnen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At hertuginne Meghan (38) konstant har medienes søkelys på seg, er ikke akkurat noen hemmelighet. Hun har selv vært åpen om hvor vanskelig det har vært.

Det konstante presset fra mediene har heller ikke minsket etter at Meghan og prins Harry (35) fikk sønnen Archie i mai.

I dokumentaren «Harry og Meghan: An African Journey» var det en tydelig preget hertuginne som gikk nærmere innpå hvordan hun hadde det.

- Alle kvinner, spesielt når de er gravide, er ofte sårbare. Så det har vært utrolig utfordrende. Når du har et nyfødt barn, spesielt som kvinne, så er det mye å ta innover seg, sa den tidligere skuespilleren i dokumentaren, før hun takket journalisten for at han spør hvordan hun har det.

ÅPNER OPP: Hertuginne Meghan åpner opp om hvordan det har vært å få barn og gifte seg i offentlighetens søkelys. Video: ITV. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Det må være sinnssykt

Flere har uttrykket sin bekymring for hertuginnen. Sist ut er «Harry Potter»-stjernen Daniel Radcliffe (30) som uttaler seg om medienes behandling av Meghan.

Det gjør han i et intervju med People Now. I intervjuet forteller Radcliffe at han har stor medfølelse for hertuginnen.

- Jeg interesserer meg ikke for de kongelige, starter Radcliffe intervjuet med og legger til at han har hørt bruddstykker av medienes behandling av hertuginne Meghan.

VANSKELIG: Hertuginne Meghan har ikke lagt skjul på at det har vært vanskelig å stå i medienes konstante søkelys. Foto: NTB Scanpix
VANSKELIG: Hertuginne Meghan har ikke lagt skjul på at det har vært vanskelig å stå i medienes konstante søkelys. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Han innrømmer likevel at han har lagt merke til at Meghan får den sedvanlige røffe behandlingen av britisk presse.

- Jeg kan bare forestille meg. Derfor synes jeg alltid at prins Harry og Meghans forhold var søtt. Fordi jeg tenkte: «hun må elske deg, hvis hun ønsker å bli involvert i dette vanvittige livet». Det må være sinnssykt, fortsetter skuespilleren.

NEI: Alt gikk ikke helt etter planen da Hertuginne Meghan Markle skulle hilse på en gammel venn på et veldedighetsarrangement. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

Mener det ikke kan sammenliknes

Radcliffe har selv vært lenge i rampelyset etter at han allerede som 11-åring var å se i den første «Harry Potter»-filmen.

Han innrømmer likevel at han ikke kan kjenne seg igjen i hertuginne Meghans massive medieoppmerksomhet, og beskriver det han har gått gjennom som en brøkdel av hva hertugparet har måttet stå overfor.

- De gikk gjennom det fra fødselen av. Jeg kan ikke se for meg hvordan det livet er, forteller Radcliffe og legger til at han har en enorm mengde respekt og empati for den britiske kongefamilien.

I ovennevnte dokumentar om hertugparet har hertuginnen også uttalt at hun håper offentligheten en dag vil rette fokuset mot det positive fremfor det negative.

MEDIESTORM: Siden prins Harry og hertuginne Meghan giftet seg i fjor skaper de stadig overskrifter i britiske medier. Foto: NTB Scanpix
MEDIESTORM: Siden prins Harry og hertuginne Meghan giftet seg i fjor skaper de stadig overskrifter i britiske medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg håper at folket i verden kommer til det punktet hvor de bare ser oss som et par som er forelsket, fordi jeg våkner ikke opp hver dag og identifiserer meg som noe annet enn det jeg alltid har vært, uttalte den tidligere «Suits»-stjernen i dokumentaren, ifølge Fox News og la til:

- Jeg er Meghan og jeg har giftet meg med denne utrolige mannen og dette er bare en del av kjærlighetshistorien vår.

Drakk seg full for å takle rampelyset

Som tidligere nevnt har Daniel Radcliffe også opplevd baksiden av medaljen når det kommer til livet i rampelyset. Det er flere eksempler på barnestjerner som sliter med overgangen til voksenlivet i rampelyset, og Radcliffe har vært en av dem.

Rollen som Harry Potter gjorde han til verdensstjerne over natten, og som mange før han, gikk berømmelsen fra å være noe positivt, til å bli en hodepine.

- Den kjappeste måten å glemme det faktum at du blir overvåket døgnet rundt, var å drikke seg veldig full, fortalte 30-åringen i aktualitetsprogrammet «Off Camera With Sam Jones», gjengitt av Huffington Post.

BARNESTJERNE: Daniel Radcliffe ble verdensstjerne over natta etter at den første «Harry Potter»-filmen kom ut. Her er han avbildet med skuespillerkollega Emma Watson i 2006. Foto: NTB Scanpix
BARNESTJERNE: Daniel Radcliffe ble verdensstjerne over natta etter at den første «Harry Potter»-filmen kom ut. Her er han avbildet med skuespillerkollega Emma Watson i 2006. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Radcliffe har flere ganger vært åpen om utfordringene som møtte ham i slutten av tenårene, da drikkeproblemet utviklet seg. 30-åringen har eksempelvis uttalt at det finnes scener fra de siste «Harry Potter»-filmene han ikke husker å ha spilt inn.

- Det var en tid da jeg ønsket å leve et jetsettliv, som slett ikke passet meg. Jeg drakk mye. Jeg var så synlig i offentligheten, og en indre kamp i meg sa at jeg selvsagt kunne ha et normalt liv. De fleste menneskene kan trolig ha det, men jeg kan definitivt ikke det, fortalte han i 2011.

LES OGSÅ: Kongehusekspert slakter hertuginnens luksusvaner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer