«Paradise Hotel» 2017:

- Det må være en gutt som har sagt det

Triana Iglesias leder reality-serien «Paradise Hotel» for niende gang, men hvor mye husker hun egentlig fra de tidligere sesongene?

PARADISE-SITATER: Triana er programleder for niende gang på Paradise Hotel. Men husker hun hvem som har lever gullsitatene? Reporter: Kine Falch / Video: Lise Rafaelsen Vis mer

(Seoghør.no): Triana Iglesias (35) har vært programleder for reality-serien «Paradise Hotel» siden 2009, men det er ikke alt som har festet seg i minneboka for programlederen.

For det er jo ingen hemmelighet at det er en rekke hendelser og uttalelser som har blitt mye omtalt i «Paradise Hotel»-historien.

Da Seoghør.no møtte Triana Iglesias i forbindelse med innspillingen av årets sesong, testet vi programlederens «Paradise»-hukommelse.

  • Se hvordan det gikk, og test deg selv i videoen øverst i saken!

I 2012 vant for øvrig Iselin Michelsen (26) Gullruten for «Årets TV-øyeblikk» for sin svært personlige hummer-historie.

- Veldig takknemlig

Dette er altså den niende sesongen av reality-serien Triana er programleder for. Overfor Seoghør.no har hun uttalt at hun fremdeles ikke er lei.

FLASHBACK: Triana med vinnerparet Miguel Kristiansen og Aurora Gude i 2014, sammen med gjesteprogramleder Paris Hilton i 2013 og sammen med vinner Petter Pilgaard i 2009. Foto: TV3/Sølve Hindhamar, Seoghør.no.
FLASHBACK: Triana med vinnerparet Miguel Kristiansen og Aurora Gude i 2014, sammen med gjesteprogramleder Paris Hilton i 2013 og sammen med vinner Petter Pilgaard i 2009. Foto: TV3/Sølve Hindhamar, Seoghør.no. Vis mer

- Jeg blir ikke lei denne jobben, og jeg er veldig takknemlig for den. Det er alltid like gøy, og det har nok mye å si at det er nye deltakere hele tiden. Innsjekkingen er jo det beste jeg vet, for det er alltid god stemning. Alle er glade og har mye energi, også slipper de jo også å sende noen hjem.

Saken fortsetter nedenfor.

Programlederen og modellen har også tidligere bevist at hun ikke er redd for å si ifra til deltakerne dersom hun opplever at noen oppfører seg dårlig.

I I 2009 tok hun et oppgjør med to av de kvinnelige deltagerne etter at de hadde kalt en realitykollega for en «pedohore».

- Jeg takler ikke når folk er slemme mot hverandre. Jeg synes rett og slett ikke at det er greit, og da føler jeg at jeg er nødt til å si noe, og hadde gjort det igjen, sier hun.

- Aldri vært så knyttet til noen

Den vakre brunetten har også den siste tiden oppnådd personlig suksess, etter at hun ble forlovet med kjæresten, finske Mikael Gabriel Sohlman (27).

Forlovelsen fant sted rundt nyttår, noe de begge delte i sosiale medier.

Turtelduene er vant til å være en del borte fra hverandre til vanlig, ettersom Triana er bosatt i Oslo, og forloveden i Finland.

- Man blir jo ekstremt knyttet til noen når man er borte fra hverandre i en uke her og der. Man får en helt annen kontakt. Jeg merker i hvert fall det. Jeg har aldri vært så knyttet til noen som jeg er til han. Jeg får så mye kjeft av en kamerat fra Elverum, fordi jeg ikke besøker han. Jeg prøver å forklare han at det faktisk tar kortere tid å fly til Finland, sa hun til Seoghør.no tidligere i år.

«Paradise Hotel» sendes på TV3 mandag til torsdag klokken 22.30.

Få siste nytt fra Paradise Hotel rett på Messenger. Meld deg på under her!

LES OGSÅ: «Paradise»-Emil fridde til kjendisblogger