- Det må gjøres i «Hollywood-style»

Se og Hørs motepoliti Jan Thomas satte Tjuvholmen på hodet under promoinnspilling.

SEOGHØR.NO:  Denne høsten vil Se og Hørs motepoliti Jan Thomas besøke ni norske byer med turneen «Jan Thomas Live». Kjendisstylisten gjorde torsdag formiddag de aller siste forberedelsene før den store førpremieren på Petter Stordalen Hotellet The Theif 27. august.

- Det jeg gjør her i dag er å skyte en liten del av promoen min til «Jan Thomas Live», som er turneen min som jeg skal ut på nå i høst. Vi er her i dag på The Thief i Oslo, med denne fantastiske båten som jeg har fått lånt så det skal se ekstra bra ut, for å legge en liten «special touch» på førpremieren min som skal være her (The Thief) 27. august klokken 19.00. Da må det gjøres i ordentlig «Hollywood-style».

MELD DEG PÅ JAN THOMAS LIVE HER på SEOGHØR.NO/JANTHOMASLIVE  

Jan Thomas lover at turneen skal være ærlig og usminket, noe som også er navnet på forestillingen. I 20 år bodde Jan Thomas i USA og stylet Hollywood-stjerner. Nå har det gått 12 år siden han kom hjem, så da er det på tide å dele erfaringer med norske kvinner.

- Turneen min er en inspirasjonsturné. Noe jeg egentlig har holdt på hele livet. Jeg har holdt en rekke foredrag som går på det å tørre litt mer, være den beste utgaven av seg selv og bry seg litt mindre om hva alle andre måtte synse og mene om de valgene du tar. Tar man bevisste valg så kommer de med konsekvenser. Har du da ryggraden til å møte de? Har du tenkt de nøye igjennom? Foredraget mitt heter «Usminket», og det er det det er. Vi skal ta en reise i mitt liv og det er da rett og slett usminket. Det er sannheten.

Med seg på innspillingen hadde kjendisstylisten ektemannen Christopher Mørch Huseby. Jan Thomas forteller at Christopher har en viktig rolle hver gang han skal kaste seg ut i noe nytt og uprøvd.

Se hvordan det gikk i videoen øverst i saken!

Billetter til «Jan Thomas Live» kan kjøpes på internett og koster 499 kroner. Inkludert i prisen er champagne-velkomst, én og en halv times inspirasjonsforedrag med Jan Thomas, en eksklusiv goodiebag til 599 kroner og mingling med kjendisstylisten. I tillegg vil det også trekkes en «bli ny Dag» på Jan Thomas Studio på alle foredragene. 

Hit kommer Jan Thomas 
4. september Quality Spa & Resort Son 
5. september Quality Spa & Resort Strømstad 
6. september Quality Hotel & Resort Sarpsborg 
11. september Quality Hotel & Resort Hafjell 
12. september Quality Hotel & Resort Fagernes 
13. september Quality Spa & Resort Holmsbu 
18. september Quality Hotel & Resort Kristiansand 
19. september Quality Hotel & Resort Skjærgården, Langesund 
21. september Quality Spa & Resort Norefjell   

MELD DEG PÅ JAN THOMAS LIVE HER på SEOGHØR.NO/JANTHOMASLIVE  

LES OGSÅ:   Nå kan du få hjelp av Jan Thomas