HAR BLITT TUNGLURT: - Før var jeg ganske lettlurt, men etter å ha blitt lurt ganske ofte så har jeg blitt tunglurt, sier Kristine Dorow i sesongfinalen av «Norske Hollywoodfruer» mandag kveld. Foto: TV3
HAR BLITT TUNGLURT: - Før var jeg ganske lettlurt, men etter å ha blitt lurt ganske ofte så har jeg blitt tunglurt, sier Kristine Dorow i sesongfinalen av «Norske Hollywoodfruer» mandag kveld. Foto: TV3 Vis mer

- Det lille vettet jeg har kan forsvinne

Den norske TV-stjernen legger seg helt flat.

SEHER.NO: Mandag, på selveste 17. mai, er det klart for den siste episoden av årets «Norske Hollywoodfruer» på TV3. Der får man blant annet se at den blonde sørlandsjenta Kristine Dorow (28), som har gjort seg bemerket for sitt særdeles nære forhold til sin chihuahua, Frenchie, har jentefest og lager pizza for første gang.

Og det er i forbindelse med denne lille festen at 28-åringen kommer inn på bruken av botox og hvor aktuelt noe slikt er for henne.

- Ariana og Rachel (jentene Kristine har på besøk, journ. anm.) har jeg møtt her på bygget. De er helt vanlige jenter, de studerer og jobber. De minner meg om jentene hjemme i Norge.

Slik starter Dorows fine beskrivelse av sine venninner. Like positiv er hun kanskje ikke til sin tidligere omgangskrets i den amerikanske storbyen.

- Jentevennene jeg hadde i LA før hadde alle silikon i puppene, de hadde botox-partier og greier. Jeg kunne aldri tenkt meg å sprøytet gift inn i hodet. Da forsvinner det lille vettet jeg har igjen også, sier den humørfylte og mildt sagt selvironiske jenta i programmet.

I den samme episoden forteller Kristine om at hun flere ganger har blitt «lurt» av venner som desperat gir uttrykk for å trenge penger. Nå er det derimot bedre tider for den norske Hollywoodfruen.

- Før var jeg ganske lettlurt, men etter å ha blitt lurt ganske ofte så har jeg blitt tunglurt, sier hun.

Tidligere har Dorow, som har vært gift og skilt to ganger, til Seher.no sagt at hun ikke er redd for hva folk tror om henne etter å ha vist fram litt av hvordan hun lever i LA.
 
- Er ikke poenget med showet å fremstille en livsstil da? Hadde jeg villet briefe om intelligensen min, hadde jeg i steden meldt meg på Jeopardy. Det er kanskje ingen av oss som fant opp kruttet, men alle fire er vi lykkelige. Og er ikke det noe å se opp til så vet ikke jeg, har hun uttalt Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

«Norske Hollywoodfruer» ser du på TV3 mandager klokka 20.30. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Sier sikkert: "Å gud, jeg tror jeg lå med henne".