- Det ligger i kortene, vi har lyst på barn

Det nygifte kjendisparet John Arne Riise og Louise Angelica drømmer om å utvide familien. Se video!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fotballstjernen John Arne Riise (33) og kona Louise Angelica Markussen (23) har vært ektepar i litt over to måneder, og trives i rollen som Herr og Fru Riise.

Under kjendispremieren på den norske bilfilmen «Børning» på Colosseum kino i Oslo fredag kveld, fortalte det nygifte paret til pressen at de nå drømmer om å stifte familie sammen.

- Det ligger i kortene, vi har lyst på barn, forteller Louise Angelica

- Prøver dere å få barn?

- He he, som sagt: vi tar steg for steg. Vi øver litt, og det som skjer, det skjer, sier Riise lurt til pressen.

Det var i slutten av mai at John Arne og Louise Angelica ga hverandre sine «ja» i Nordberg kirke i Oslo, foran venner og familie. Festen ble holdt på Stordalens luksushotell The Thief på Tjuvholmen.

KJENDISPREMIERE: Louise Angelica og John Arne Riise var blant kjendisene på den oransje løperen (!) da den norske bilfilmen «Børning» hadde premiere i Oslo fredag kveld. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KJENDISPREMIERE: Louise Angelica og John Arne Riise var blant kjendisene på den oransje løperen (!) da den norske bilfilmen «Børning» hadde premiere i Oslo fredag kveld. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Paret har invitert nærmere 100 av sine nærmeste venner og familie i bryllupet, deriblant Liverpool-legenden Steven Gerrard (34), prinsesse Märtha Louise (42) og hennes ektemann Ari Behn (41), men ingen av dem var å se i kirken.

Blant de fremmøtte var derimot skiskytter Emil Hegle Svendsen (29), artist Carina Dahl (28), den tidligere fotballspilleren John Carew (34), langrennsløper Martin Johnsrud Sundby (29) og Stabæk-spiller Magne Hoseth (33).

Den luksuriøse bryllupsreisen gikk til eksotiske Maldivene i Indiahavet og til Dubai, og da Seoghør.no møtte paret på Universals sommerfest kort tid etter at de hadde kommet tilbake fra reisen, fortalte de entusiastisk om den romantiske kjærlighetsferien:

- Det var veldig fint. Fantastisk og veldig avslappende. Vi var på Maldivene åtte netter. Der ladet vi batteriene og bare roet ned. Så fire netter i Dubai, der ble det litt mer fart.

Se video av alle kjendisene som var på filmpremieren øverst i saken!

LES OGSÅ: Riise avslører hvordan han får superkroppen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer