- Det ligger i kortene, vi har lyst på barn

Det nygifte kjendisparet John Arne Riise og Louise Angelica drømmer om å utvide familien. Se video!

SEOGHØR.NO: Fotballstjernen John Arne Riise (33) og kona Louise Angelica Markussen (23) har vært ektepar i litt over to måneder, og trives i rollen som Herr og Fru Riise.

Under kjendispremieren på den norske bilfilmen «Børning» på Colosseum kino i Oslo fredag kveld, fortalte det nygifte paret til pressen at de nå drømmer om å stifte familie sammen.

- Det ligger i kortene, vi har lyst på barn, forteller Louise Angelica

- Prøver dere å få barn?

- He he, som sagt: vi tar steg for steg. Vi øver litt, og det som skjer, det skjer, sier Riise lurt til pressen.

Det var i slutten av mai at John Arne og Louise Angelica ga hverandre sine «ja» i Nordberg kirke i Oslo, foran venner og familie. Festen ble holdt på Stordalens luksushotell The Thief på Tjuvholmen.

KJENDISPREMIERE: Louise Angelica og John Arne Riise var blant kjendisene på den oransje løperen (!) da den norske bilfilmen «Børning» hadde premiere i Oslo fredag kveld. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KJENDISPREMIERE: Louise Angelica og John Arne Riise var blant kjendisene på den oransje løperen (!) da den norske bilfilmen «Børning» hadde premiere i Oslo fredag kveld. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Paret har invitert nærmere 100 av sine nærmeste venner og familie i bryllupet, deriblant Liverpool-legenden Steven Gerrard (34), prinsesse Märtha Louise (42) og hennes ektemann Ari Behn (41), men ingen av dem var å se i kirken.

Blant de fremmøtte var derimot skiskytter Emil Hegle Svendsen (29), artist Carina Dahl (28), den tidligere fotballspilleren John Carew (34), langrennsløper Martin Johnsrud Sundby (29) og Stabæk-spiller Magne Hoseth (33).

Den luksuriøse bryllupsreisen gikk til eksotiske Maldivene i Indiahavet og til Dubai, og da Seoghør.no møtte paret på Universals sommerfest kort tid etter at de hadde kommet tilbake fra reisen, fortalte de entusiastisk om den romantiske kjærlighetsferien:

- Det var veldig fint. Fantastisk og veldig avslappende. Vi var på Maldivene åtte netter. Der ladet vi batteriene og bare roet ned. Så fire netter i Dubai, der ble det litt mer fart.

Se video av alle kjendisene som var på filmpremieren øverst i saken!

LES OGSÅ: Riise avslører hvordan han får superkroppen