- Det låt fryktelig surt

Alexander Rybak mistet fela i gulvet under Nobelkonserten...

HER GÅR DET GALT: Dette bildet er tatt i sekundet Rybak får hentet fela fra gulvet.  Foto: Per Ervland/Seher.no
HER GÅR DET GALT: Dette bildet er tatt i sekundet Rybak får hentet fela fra gulvet. Foto: Per Ervland/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fredag gikk årets Nobelkonsert av stabelen i Oslo Spektrum, og countrystjernen Toby Keith, diskoartisten Donna Summer, hip-hoperen Wyclef Jean, boybandet Westlife og vår egen Alexander Rybak var blant artistene som underholdte.

Men for den norske Grand Prix-vinneren gikk ikke alt etter planen under den direktesendte konserten. 23-åringen var nemlig så nervøs at han mistet fela i gulvet under åpningsnummeret til den storslagne konserten.

- Jeg vet ikke helt hva som skjedde. Jeg mistet den bare. Da jeg fikk hentet meg inn igjen, så oppdaget jeg at det låt fryktelig surt. Jeg håper det var så falskt at folk der hjemme forsto at noe var galt, sa Rybak til VG noen minutter etter Nobel-opptredenen.

"Fairytale"-sangeren synes det var spesielt synd at vertene for kvelden - Will Smith og Jada Pinkett Smith - måtte være vitne til tabben.

- Vi har nesten fått en sånn kompistone, så det var veldig dumt at de måtte se og høre dette, sier han til VG.

Til avisen bekrefter imidlertid Nobelkonsertens produsent, Odd Arvid Strømstad at de kommer til å bruke lyden fra generalprøven under de internasjonale sendingene.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ringvårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til1901.

LES OGSÅ:
- Jeg trodde det skulle være kaldt


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer