Demi Lovato:

- Det kunne vært gøy å få barn med en kvinne

Den populære artisten ryktes å date en mann, men hun har ingenting imot å tilbringe fremtiden med en kvinne.

ÅPEN: Demi Lovato mener at kjønn ikke har noen betydning, kjærlighet er kjærlighet. Foto: NTB Scanpix
ÅPEN: Demi Lovato mener at kjønn ikke har noen betydning, kjærlighet er kjærlighet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I seks år var popstjernen Demi Lovato (27) kjæreste med «That 70's Show»-stjernen Wilmer Valderrama (40), men sommeren 2016 avslørte duoen at de hadde gått hver til sitt.

Etter bruddet innledet sangfuglen først et forhold til UFC-stjernen Luke Rockhold (35) og deretter MMA-fighteren Guilherme «Bomba» Vasconcelos (34).

Hun har også vært involvert med «Bachelor in Paradise»-stjernen Mike Johnson (32) og modellen Austin Wilson (26).

«Handler kun om kjemi»

Den siste tiden har det svirret rykter om at Lovato har funnet lykken med skuespilleren Max Ehrich (28), kjent fra «Young and the Restless». Men det er slett ikke sikkert at sangfuglen kommer til å slå seg til ro med en mann i fremtiden.

Det avslører hun i et nytt intervju med Harper's Bazaar.

- Når jeg ser for meg fremtiden, så sier jeg ikke: «Jeg vil ha to eller tre barn med en mann». Jeg tror det kunne vært gøy å få barn med en kvinne … Så jeg vet ikke hvordan fremtiden min ser ut, men jeg er åpen for alt, forteller hun til magasinet, ifølge Contact Music.

- Folk spør meg ofte om hva slags typer jeg faller for. Da svarer jeg: «Har du sett dating-historikken min?» Det finnes ingen type. Det handler kun om kjemi. Jeg kunne ønske jeg kunne si at jeg bare dater attraktive mennesker, men det gjør jeg ikke, forklarer hun videre.

OVERDOSE: 24. juli ble sangeren Demi Lovato fraktet til sykehus etter en overdose. Nå takker hun familie og fans for at hun fortsatt er i live. Video: CNN Vis mer

Våren 2018 fortalte «Anyone»-sangeren at hun ikke hadde noe preferanse på kjønn når det kom til dating.

- Jeg er veldig flytende og mener kjærlighet er kjærlighet. Man kan finne kjærlighet i hvilket som helst kjønn. Jeg liker friheten i å kunne flørte med hvem jeg vil, delte hun åpenhjertig med magasinet InStyle.

Innlagt på rehab

Samtidig innrømmet 27-åringen at hun ikke er redd for å ta kontakt med dem hun liker.

- Det er vanligvis jeg som tar første skritt. Det er alltid jeg som sier: «La meg få nummeret ditt» eller sender en privat melding til dem på Instagram.

Bare noen måneder etter InStyle intervjuet sjokkerte Lovato en hel verden da hun ble hastet til sykehus etter det som ble omtalt som en angivelig overdose. Først i august ble hun skrevet ut fra sykehuset, og derfra dro hun direkte til avrusning.

I fjor sommer snakket «Confident»-stjernen ut om sykehusinnleggelsen for første gang, i et innlegg på Instagram-profilen sin, hvor hun har over 80 millioner følgere.

- Jeg har alltid vært åpen om min reise med avhengighet. Det jeg har lært, er at denne sykdommen ikke er noe som forsvinner eller gir seg med tiden. Den er noe jeg må fortsette å kjempe mot for å beseire, noe jeg ennå ikke har gjort, skrev hun.

Løy om egen tilstand

Demi Lovato har tidligere vært åpen om sine problemer med rus og psykiske problemer. I 2012 hevdet hun imidlertid at hun var blitt rusfri etter et lengre opphold på en avrusingsklinikk.

I 2017 røpet hun derimot i en dokumentarfilm at dette var løgn.

- Jeg fulgte ikke programmet mitt, jeg var ikke klar for å bli edru, sa hun i «Demi Lovato: Simply Complicated».

På dette tidspunktet var hun så avhengig av narkotiske midler at hun smuglet med seg kokain hvor enn hun skulle.

- Jeg sneik det med meg på fly, jeg sneik det til meg på toaletter, jeg tok det i skjul gjennom hele kvelden … Jeg var ruset i typ to måneder, der jeg brukte det hver dag, sa hun i dokumentaren.

Lovato har også adressert rusproblemene sine i sosiale medier gjentatte ganger.

- I dag ville jeg ha vært rusfri i sju år. Jeg angrer ikke på tilbakefallet, for det var nødvendig for meg å begå disse feilene, men jeg må aldri glemme at det er det de er: feil, delte hun blant annet i fjor, ifølge People.

Videre skrev stjernen at hun er takknemlig overfor selvhjelpsgruppene «Anonyme Alkoholikere» og «Anonyme Narkomane».

Klipp med Selena Gomez i forbindelse med saken om at henne har sjekket inn på et rehabiliteringssenter. Video licensed from NTP Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Hollywood-stjernen (46) hånd i hånd med 22-åring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer