SNAKKER UT: Rihanna snakker ut om overfallet av eksen Chris Brown. Foto: All Over Press
SNAKKER UT: Rihanna snakker ut om overfallet av eksen Chris Brown. Foto: All Over PressVis mer

- Det kunne skjedd hvem som helst

Nå åpner Rihanna seg om overfallet...

SEHER.NO: Nå snakker Rihanna endelig ut om overfallsepisoden med eksen Chris Brown. Det var i februar Brown angrep sin daværende kjæreste Rihanna, som fikk tydelige skader etter hendelsen.

I et intervju med "Good Morning America" som etter planen skal sendes denne uka, snakket hun ut om vold i hjemmet.

- Dette skjedde med meg, men det kan skje med hvem som helst, sa hun.

Pop-yndlingen fortalte også at hun hadde store problemer med å forstå hvorfor Chris angrep henne, fordi hun hadde så store følelser for ham.

- Han var definitivt min første store kjærlighet.

Rihanna forteller også om at angrepet kommer til å oppmuntre andre mennesker til å melde fra om liknende hendelser i fremtiden.

- Vold i hjemmet er en stor hemmelighet. Ingen barn går rundt og lar folk vite at foreldrene sloss, sier hun til Glamour Magazine.

- På samme måte går ikke tenåringsjenter rundt og forteller foreldrene at kjæresten banket dem opp. Man lar ikke naboen få vite at du sloss.

Chris Brown var nylig gjest hos talkshow-vert Larry King, og fortalte at han fortsatt elsket Rihanna, og at han angrer sterkt på det han gjorde mot henne.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: - Hun ødelegger seg selv