<strong>MÅTTE HJEM:</strong> Odden fikk færrest poeng under utstemmingen og måtte forlate 71 grader nord. Foto: Matti Bernitz / TVNorge
MÅTTE HJEM: Odden fikk færrest poeng under utstemmingen og måtte forlate 71 grader nord. Foto: Matti Bernitz / TVNorge Vis mer

- Det kunne nok oppleves som syting

Men ingen sa direkte til utstemte Lina Odden at hun klaget.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter en ny blytung topptur, var det politikvinnen Lina Odden (26) som måtte forlate «71 grader nord», etter å ha fått færrest poeng i utstemmingen i mandagens episode. Det følte hun var rettferdig.

- Det var jeg som alltid lå bakerst og sinket laget. Det blir jo en byrde etter hvert. Jeg var heller ikke i form, jeg hadde hatt problemer med magen og var ikke i slag. Det prøvde jeg å formidle til de andre, og det kunne nok oppleves som klaging og syting. Sånn sett var det veldig riktig at det var meg som røk ut, sier Odden til Seher.no.

I episoden sier deltager Stian Fjerdingen (22) til kameraene at han opplever Oddens klaging som slitsom. Det var det ingen som sa direkte til 26-åringen.

- Hvis han følte det sånn, burde han heller sagt det til meg enn til kameraet, så kunne jeg gjort noe med det. Det var ingen som sa det til meg på en ordentlig måte. Men jeg kan forstå det hvis han følte det sånn.

For Odden sin del hadde turene blitt mer og mer slitsomme, ettersom kreftene gradvis ble svekket.

- Jeg var veldig sliten, og følte jeg hadde gitt alt jeg hadde. I tillegg hadde jeg ikke fått hentet meg inn mellom turene, forteller hun til Seher.no.

Det til tross, deltageren er glad for at hun fikk oppleve å være med i det populære TVNorge-programmet, og ser tilbake på en reise med mange gode minner.

- Jeg er utrolig takknemlig for at jeg fikk være med på en slik tur. Jeg har stiftet mange bekjentskaper som jeg tror vil vare.

«71 grader nord» sendes mandager klokken 20.30 på TVNorge. Se vår store TV-guide her!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Røk ut etter stemmetabbe

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer