KNUST: Christina Applegate ble knust da hennes av-og-på-kjæreste Lee Grivas døde av en overdose i 2008. Foto: All Over Press
KNUST: Christina Applegate ble knust da hennes av-og-på-kjæreste Lee Grivas døde av en overdose i 2008. Foto: All Over PressVis mer

- Det kunne ikke vært mørkere

Skuespillerstjernen hadde et mørkt 2008. Nå vil hun finne lykken.

SEHER.NO: Etter å ha kommet seg gjennom dødsfallet til sin tidligere kjæreste, samt en tøff kamp mot brystkreft, er nå Christina Applegate (37) klar for et helt annet 2009 enn hva tilfellet var i 2008.

- Det handler om å finne glede og gode ting. Jeg kan sammenligne det med at det finnes vann, men at jeg likevel dør i en ørken. Man må søke etter det gode, sier Applegate til People.

Skuespilleren, som ble nominert til Golden Globe for sin rolle i "Samantha who?" legger overfor nettstedet ikke skjul på at det var svært vanskelig å komme seg gjennom fjoråret.

- Det kan ikke bli mørkere enn hva jeg opplevde, forteller hun.

Nå som 37-åringen er kreftfri, planlegger hun å løpe mer enn hun fikk gjort i de 12 foregående månedene.

- Jeg har savnet løpingen så mye. Jeg gleder meg til å løpe mer.

Samtidig ser hun frem til mer tid sammen med sine venner, akkurat som på søndag - da hun og venninnen Eva Longoria Parker var sammen på morgenkvisten.

- Det var som et lite party. Det var kjempegøy! sier hun til People.

Det var 4. juli at Christina Applegate av-og-på-kjæreste Lee Grivas (26) ble funnet død i leiligheten sin i Los Angelers - etter det som angivelig var en heroinoverdose.

Har du et kjendistips? Tips oss på her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Tok nakenbilder før operasjonen