Chris Hemsworth om kona Elsa Pataky:

- Det kunne ha gått skikkelig ille med meg

Hollywood-stjernen takker kona for at hun reddet livet hans.

PÅ RØD LØPER: Her er ekteparet sammen på rød løper før premieren av filmen Thor: Ragnarok tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix
PÅ RØD LØPER: Her er ekteparet sammen på rød løper før premieren av filmen Thor: Ragnarok tidligere denne måneden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og hør): Chris Hemsworth (34) har gjort stor suksess som den muskuløse tordenguden Thor i de populære «The Avengers»-filmene.

Australieneren har også blitt kåret til «Verdens mest sexy mann» av bladet People, men privat har han bare øyne for kona Elsa Pataky (41).

Det er syv år siden Hemsworth giftet seg med den syv år eldre spanske modellen og skuespilleren, og sammen har de fått tre barn. Datteren India (5) og tvillingguttene Tristan og Sasha (3).

Men det er ikke bare de skjønne barna Chris kan takke kona for.

Nå avslører nemlig kjekkasen at Elsa reddet livet hans da de gikk på en tredagers tur i Himalaya-fjellene, skriver Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

Papa ha vuelto!!/ Papa is back!! 👏👏👏👏😍🙏🏻

A post shared by Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) on

I løpet av turen opplevde Hemsworth å bli alvorlig høydesyk, men først ville han ikke selv innse hvor farlig det var.

- Vi var noen tusen meter over havet og kroppen min hadde ikke akklimatisert seg og tilpasset seg forandringen. Jeg begynte å bli kortpustet og hadde væske i lungene, men jeg prøvde bare å ignorere det, forteller han til News.co.au, ifølge Contactmusic.com.

- Jeg holdt på å sovne da min kone lyttet til pusten min, og hun hørte at det var noe i brystet mitt. «Jeg tror det er noe galt», sa hun til meg. Og jeg bare svarte: «Alt er bra, jeg er ok. Bare legg deg og sov», fortsetter han.

- Jeg var i nød og trengte å bli reddet

Det Hollywood-stjernen ikke visste var at han bare var noen få timer fra en «dramatisk» situasjon. Heldigvis nektet Elsa og ta nei for et svar.

- Hun stod opp og fortalte guiden vi var sammen med om mistankene sine. Han kom inn og så på meg og sa: «Å Gud, vi må få deg ned fra fjellet».

- Deretter festet de oksygen til meg og injiserte noe i meg før de kjørte meg ned fjellet. Hadde jeg blitt der oppe i bare noen få timer til, kunne det ha gått skikkelig ille med meg, deler han, ifølge nettstedet.

Nå takker skuespilleren Elsa for å ha vært så snarrådig og insisterende at hun mest sannsynlig reddet livet hans.

- Jeg er heldig som hadde kona mi der til å slå inn noe vett i meg. Hun var helten. Jeg var i nød og trengte å bli reddet.

Saken fortsetter under bildet.

Til tross for sin enorme popularitet etter å ha spilt i filmer som «The Avengers» og «Star Trek», betrakter Hemsworth familien som sin aller største seier.

- For meg handler suksess om familie og venner. Menneskene rundt deg som du deler livet med. Jeg føler meg veldig suksessfull i alle forhold jeg har hatt mulighet til å forme i livet mitt. På den måten er jeg utrolig heldig. Jeg har venner og familie som er veldig ærlige med meg og forteller meg hvordan ting ligger an. Men de er også medfølende, snille og støttende, fortalte han nylig, ifølge Contactmusic.

- Min største seier er barna mine og det å ha startet en egen familie. Det er hardt arbeid å ha barn, men det er også det mest fantastiske i hele verden.

LES OGSÅ: - Måtte ligge med dem man ble bedt om å ligge med

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer