VONDT OG TØFT: - Det var veldig tøft for meg å se det igjen. Å oppleve det er én ting, men jeg husker jo ikke så mye av det selv, sier Anne Beate Rye Teigen om den dramatiske ulykken i mandagens «Farmen». Foto: TV 2
VONDT OG TØFT: - Det var veldig tøft for meg å se det igjen. Å oppleve det er én ting, men jeg husker jo ikke så mye av det selv, sier Anne Beate Rye Teigen om den dramatiske ulykken i mandagens «Farmen». Foto: TV 2Vis mer

- Det kunne gått mye, mye verre

«Farmen»-deltageren synes det var tøft å gjenoppleve skrekkøyeblikket på TV.

SEOGHØR.NO: Det blir svært dramatisk i mandagens «Farmen» når en kraftig forslått Anne Beate Rye Teigen (45) i all hast må fraktes til sykehus etter å ha blitt løpt ned av en hest. På sykehuset ble hun liggende i tre dager med flere kutt og en kraftig hjernerystelse.

Nå, flere uker senere, går alt mye bedre med den tøffe «Farmen»-deltageren. Men til Se og Hør legger hun ikke skjul på at det var svært vondt å gjenoppleve dramaet på TV.

DRO TILBAKE: - Jeg følte meg bra da jeg bestemte meg for å dra tilbake. Men det gikk ikke mange dagene før jeg skjønte at jeg hadde tatt feil, jeg ble svimmel og rar i hodet, forteller Anne Beate til Se og Hør.
DRO TILBAKE: - Jeg følte meg bra da jeg bestemte meg for å dra tilbake. Men det gikk ikke mange dagene før jeg skjønte at jeg hadde tatt feil, jeg ble svimmel og rar i hodet, forteller Anne Beate til Se og Hør. Vis mer

- Det var veldig tøft for meg å se det igjen. Å oppleve det er én ting, men jeg husker jo ikke så mye av det selv. Det å se det igjen nå , og å se fortvilelsen i øynene til de andre, var meget vondt, forteller Anne Beate.

Selv om den uheldige realitydeltageren ble sterkt kvestet i sammenstøtet med hesten, synes hun mest synd på de andre som opplevde dramaet på nært hold på gården.

- De gjorde så godt de kunne, og var kjempeprofesjonelle. Jeg har bare gode ting å si om hvordan de håndterte situasjonen, det var tydelig at spesielt Frode hadde opplevd lignende situasjoner på fotballbanen. Daria og Mari også, de visste ikke hva godt de kunne gjøre, mener hun.

Selv om Anne Beate nå føler seg mye bedre er hun fortsatt ikke tilbake i jobb.

- Jeg er jo selvstendig næringsdrivende, og jobbmessig gjør jeg det jeg orker. Jeg må ta tida til hjelp, men føler meg stadig bedre.

Etter tre dager på sykehuset bestemte Teigen seg for å ta turen tilbake på gården og fortsette innspillingen. Etter hvert gikk det opp for henne at hun muligens gjorde en feilvurdering.

- Jeg følte meg bra da jeg bestemte meg for å dra tilbake. Men det gikk ikke mange dagene før jeg skjønte at jeg hadde tatt feil, jeg ble svimmel og rar i hodet. Men hadde jeg reist hjem hadde jeg vel angret på det også, forteller Anne Beate, som er glad for at alt gikk så bra som det gjorde til slutt.

- Det så veldig stygt ut, men det kunne gått mye, mye verre, sier hun til Se og Hør.

LES OGSÅ: Slik forklarer han presse-nekten