Lamar Odom og Tristan Thompson:

- Det kunne blitt skikkelig stygt

Bryter tausheten om «trekantdramaet».

TREKANTDRAMA: For tiden kjemper Khloés ekskjærester Lamar Odom og Tristan Thompson om realitystjernens oppmerksomhet, noe som ikke falt i god jord hos sistnevnte. Nå svarer Khloés eksmann på Thompsons uttalelser. Foto: AP Photo/Evan Agostini /NTB
TREKANTDRAMA: For tiden kjemper Khloés ekskjærester Lamar Odom og Tristan Thompson om realitystjernens oppmerksomhet, noe som ikke falt i god jord hos sistnevnte. Nå svarer Khloés eksmann på Thompsons uttalelser. Foto: AP Photo/Evan Agostini /NTB Vis mer
Publisert

I slutten av juni ble det kjent at forholdet mellom realitystjernen, Khloé Kardashian (37) og basketballspilleren Tristan Thompson (30) skal være over. Eksparet har vært gjennom både opp- og nedturer i form av blant annet midlertidig brudd og utroskapsskandaler.

Bruddet kom bare kort tid etter at flere kilder hevdet at Tristan skal ha vært på en fest hos rapperen Drake (34), hvor han skal ha tilbrakt tid med flere kvinner. Her skal han skal også ha gått inn på et rom med tre kvinner.

DRAMA: I en episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Utroskap skal likevel også ha vært et hinder i forholdet mellom Khloé og eksmannen Lamar Odom (41), noe snakker åpenhjertig om i selvbiografien sin «Darkness to Light».

Lamar og Khloé ga hverandre sitt ja i 2009 og var gift frem til 2015.

Til tross for at verken Lamar eller Tristan er sammen med Khloé for øyeblikket, fant man likevel duoen i realityprofilens kommentarfelt på Instagram forrige helg. Og der var tonen alt annet enn vennskapelig.

Krangler over Khloé

Under et bikinibilde av 37-åringen gikk det nemlig hett for seg da Tristan la igjen en hilsen til «Good American»-gründerens eksmann.

På bildet ser man stjernen posere i en dusj ute mens hun holder seg til håret, og i skrivende stund har bildet sanket inn i underkant av 3,5 millioner likerklikk.

Tristan var kjapp til å kommentere to emojier i røde hjerter og en emoji som sikler, men han var ikke alene om å beundre sin tidligere kjæreste.

«Hottie», skrev Lamar etterfulgt av flere emojier, deriblant i form av flammer og hjerter i øynene.

TREKANTDRAMA: Khloés ekskjæreste fyrte løs mot realitystjernens eksmann under Instagram-bildet hennes. Foto: Splash News / NTB
TREKANTDRAMA: Khloés ekskjæreste fyrte løs mot realitystjernens eksmann under Instagram-bildet hennes. Foto: Splash News / NTB Vis mer

Lamars kommentar gikk imidlertid ikke ubemerket hen hos Tristan som valgte å svare Khloés eksmann:

«Gud fikk deg tilbake den første gangen. Spill om du vil, forskjellige resultater», skrev Tristan til Lamar.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Kunne blitt virkelig stygt

30-åringen refererer trolig til Lamars nesten dødelige overdose i 2015, der han ble funnet bevisstløs på et bordell i Nevada. Overdosen førte til at den tidligere «Lakers»-stjernen havnet i koma i tre dager.

Overfor TMZ har Lamar nå svart på Tristans stikk. Der innrømmer den tidligere basketballstjernen at situasjonen kunne ha eskalert.

- Hva var det jesus sa? «Gud, tilgi dem for det de ikke vet». Han kjenner meg ikke egentlig, for det kunne virkelig ha blitt stygt, forteller 41-åringen til nettstedet.

Lamar forteller videre at han ikke kommer til å tøye strikken lenger med Tristan, og at han tilgir han fordi de tross alt har mye til felles.

RASER: Khloé Kardashian finner ut at moren, Kris Jenner, tilsynelatende skal ha satt opp et uventet møte mellom henne og eksmannen Lamar. Det blir ikke tatt særlig godt imot. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

- Han er en svart mann, han er med i NBA (National Basketball Association), så vi er i samme brorskap når alt kommer til alt. Jeg lar den ligge der. Han begikk en feil ved å si det, fortsetter han.

Det kan dermed se ut til at Lamar ønsker å begrave stridsøksen, og heller velger å legge hendelsen bak seg.

Kortvarig gjenforening

Dette er imidlertid ikke første gang Khloé Kardashian og Tristan Thompson har vært involvert i et trekantdrama.

I 2019 fikk Khloé livet snudd på hodet da Tristan plutselig ble sett i het omfavnelse med ingen ringere enn Jordyn Woods (23), som er den tidligere bestevenninnen til Khloés lillesøster, Kylie Jenner (23).

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

Det skulle også vise seg at hendelsen ble slutten på vennskapet mellom Kylie og Jordyn, som også var en nær familievenn av hele Kardashian-klanen. Khloé og Tristan fant likevel tilbake til hverandre i etterkant av skandalen, noe Khloé bekreftet i juni under en reunion-episode av «Keeping Up With The Kardashians».

Derimot ble det en kortvarig gjenforening. Det siste halvåret har nemlig utroskapsryktene haglet i Tristans retning.

I april hevdet modellen Sydney Chase at hun hadde hatt en flørt med basketballproffen, og i juni ble han som nevnt observert på et rom med tre kvinner på en fest hos Drake.

OPERASJON: Khloé Kardashian innrømmer hva hun har gjort med ansiktet. Bilder fra HayU hos TV 2 play. Vis mer

Utroskapsryktene skal ha vært spikeren i kista for 37-åringen.

- De hadde jobbet seg gjennom utroskapsryktene de siste ukene, men Khloé fortalte Tristan at han hadde mistet all tilliten hennes og at forholdet ikke kunne repareres. Khloé prøvde virkelig, men til slutt følte hun seg for forrådt av ham. Hun er ferdig og sier at hun ikke kommer til å gå tilbake, sa en kilde overfor E! News da bruddet ble kjent.

LES OGSÅ: Dette mener familien om bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer