- Det kunne blitt kritisk

Komplikasjoner førte til at Ellen Arnstad måtte bringe datteren Gabrielle Margrete til verden seks uker før tiden.

KOMPLIKASJONER: Komplikasjoner i siste del av svangerskapet førte til at Ellen Arnstads datter Gabrielle Margrete ble født seks uker før planen. Foto: Privat
KOMPLIKASJONER: Komplikasjoner i siste del av svangerskapet førte til at Ellen Arnstads datter Gabrielle Margrete ble født seks uker før planen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Seher.no kunne tidligere denne måneden bringe den glade nyheten om at den kjente redaktøren i Aller og tidligere «Skal vi danse»-deltaker, Ellen Arnstad (46) hadde blitt mamma for tredje gang.

Men fødselen gikk ikke like enkelt som Arnstad og hennes familie hadde håpet.

Til VG sier hun at komplikasjoner på slutten av svangerskapet førte til at datteren ble født seks uker tidligere enn planlagt. Også etter fødselen oppstod det problemer.

- Jeg vil egentlig ikke gå i detalj på hva som har skjedd, men det har vært flere komplikasjoner etter keisersnittet som kunne blitt veldig kritisk.

Arnstads datter har ligget på intensivavdelingen, men er nå utskrevet fra sykehuset sammen med sin mor.

- Nå er alt heldigvis bra og jeg ser fremover og er lykkelig for at situasjonen er bedre. Jeg velger å ikke dvele så mye ved det som har skjedd akkurat nå, sier Ellen Arnstad til VG.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Supermodellen tok med babyen på jobb

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer