FIKK EGEN STOL: - Jeg har fått min egen stol, med navnet mitt på og greier. Sånn at jeg ikke skal stå så mye. Det er godt at de tar vare på meg, sier Pia Lykke. Foto: Scanpix
FIKK EGEN STOL: - Jeg har fått min egen stol, med navnet mitt på og greier. Sånn at jeg ikke skal stå så mye. Det er godt at de tar vare på meg, sier Pia Lykke. Foto: ScanpixVis mer

- Det kriblet og sparket i magen

TV 2-kjendisen har fått sin egen hvilestol av kollegene sine.

SEHER.NO: TV 2-programleder - og gravide - Pia Lykke (34) har fått mye oppmerksomhet den siste tiden, etter at det ble kjent at det var hun som skulle lede "Skal vi danse" denne høsten sammen med Kristian Ødegård. Guri Solberg er nemlig i mammaperm.

Lørdag fikk hun ilddåpen, da startskuddet gikk for det populære TV 2-programmet. Og det var en lykkelig Lykke Seher.no møtte da premieren var overstått.

- Det gikk veldig bra! Jeg var spent, men ikke så nervøs, egentlig. Selv om det kriblet og ikke minst sparket i magen, sier Pia, som har termin i slutten av januar, til Seher.no.

34-åringen imponerte, og kom seg altså helskinnet gjennom premieren. Og ifølge henne selv, blir hun tatt svært godt hånd om av sine kolleger i produksjonen.

- Jeg har fått min egen stol, med navnet mitt på og greier. Sånn at jeg ikke skal stå så mye. Det er godt at de tar vare på meg, smiler hun.

Det var Anita Valen de Vries som måtte forlate parketten lørdag kveld. Trist, mener Pia Lykke.

- Ja, og det er jo alltid kjipt å ryke først. Men Anita er en tøff idrettskvinne, med en sterk psyke, sier "Skal vi danse"-programlederen til Seher.no.

Har du et tips om stjernene fra "Skal vi Danse"? Tips oss her, eller ring 93076767.

LES OGSÅ: - Noe har skjedd med kroppen min