GJORDE DET SLUTT: Jake Gyllenhaal og Reese Witherspoon avsluttet sitt forhold i desember etter tre år som kjærester.
GJORDE DET SLUTT: Jake Gyllenhaal og Reese Witherspoon avsluttet sitt forhold i desember etter tre år som kjærester. Vis mer

- Det krever mye mot for å skille seg

Jake Gyllenhaal synes det er helt greit å være singel igjen.

SEHER.NO: I desember ble det kjent at Oscar-vinner Reese Witherspoon (34) og skuespillerkjæresten Jake Gyllenhaal (29) hadde gjort det slutt, etter tre år som kjærester. Nå snakker Gyllenhaal ut om livet som singel.

- Det å være singel er helt greit, sier han til magasinet GQ.

For et par år siden hevdet skuespilleren at den viktigste jobben en mann har i livet er å finne den rette kvinnen. Føler han det fortsatt slik?

- Jeg er litt usikker nå. Men jeg tror det er viktig for hver mann å finne den riktige kvinnen, og for hver kvinne å finne den riktige mannen. Hvordan skal jeg egentlig vite hva den viktigste tingen i livet er? Jeg vet egentlig ikke. Ikke på dette stadiumet av livet mitt vertfall, sier han.

Gyllenhaals foreldre, filmregissøren Stephen Gyllenhaal og Naomi Foner, skilte seg nylig etter 29 års ekteskap.

- Det krever mye mot for å skille seg. Jeg tror begge fikk et nytt syn på livet da de gjorde det. De har vært fantastiske foreldre for meg og Maggie (red.amn. skuespilleren Maggie Gyllenhaal). Jeg tror at uansett hvor mye smerte det finnes i livet ditt, så er det alltid noe positivt også. Noen forhold er ment til å vare, og noen er ikke det.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Nå viser de sin kjærlighet