Victoria Beckham:

- Det krevde mye av meg å takke nei

Snakker ut om Spice Girls-turneen hun droppet.

VAR IKKE MED: Da den legendariske popgruppa Spice Girls ble gjenforent tidligere i sommer, var det uten Victoria Bekcham (45). Nå forteller hun om hvordan det var å droppe turnéen. Her er hun med ektemannen David Beckham (44) i London i desember 2018. Foto: NTB Scanpix
VAR IKKE MED: Da den legendariske popgruppa Spice Girls ble gjenforent tidligere i sommer, var det uten Victoria Bekcham (45). Nå forteller hun om hvordan det var å droppe turnéen. Her er hun med ektemannen David Beckham (44) i London i desember 2018. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I november ble det kjent at 90-tallsgruppa Spice Girls skulle gjenforenes med en ny turné rundt om i Storbritannia.

I juni var gjenforeningen et faktum, og den siste tiden har gruppa holdt en rekke konserter rundt om i landet. Siste stopp på turneen var Wembley i London - hvor de fikk staselig besøk av ingen ringere enn «Someone Like You»-sangeren Adele Adkins (31).

Den legendariske jentegruppa, som står bak låter som de berømte verdenshitene «Wannabe» og «2 Become 1», ble formelt oppløst i 2000, men gruppa bestående av Geri Halliwell (46), Emma Bunton (43), Melania Chisholm (45), Melanie Brown (44) og Victoria Beckham (45), har siden den gang likevel stått sammen på scenen en rekke ganger.

Da nyheten om gjenforeningen sprakk, ble det kjent at selveste Victoria «Posh» Beckham ikke skulle delta, noe som skuffet Spice Girls-tilhengere over hele verden.

I et nytt intervju med Vogue Tyskland, åpner Beckham nå opp om hvordan det var å ikke delta på gjenforeningsturneen med de andre jentene.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feirer 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

- Det krevde mye av meg

Beckham ble invitert til å delta på Englandsturneen tidligere i år, men ønsket heller å fokusere på familien og jobben som klesdesigner.

I intervjuet avslører 45-åringen at det på ingen måte var en enkel avgjørelse å ikke delta. Hun sier at det krevde mot å takke nei til muligheten til å bli gjenforent med Spice Girls.

- Det krevde mye av meg å ikke være med på Spice Girls-turneen, men å heller være den som sier: Vet dere hva, jeg gjør ikke dette, fordi ting føles annerledes nå enn hva de gjorde før, sier hun åpenhjertig i intervjuet med det tyske motemagasinet, gjengitt av Contact Music.

Videre sier Beckham at hun er fornøyd med å være den kvinnen hun er, og at hun ikke har lyst til å forandre på det. Den spreke 45-åringen forteller også at en gjenforening med krydderjentene ikke føltes riktig for henne.

- Jeg er 45 år nå og veldig glad for å den jeg er. Jeg prøver ikke å endre meg, jeg vil være den beste versjonen av meg selv. Før jeg fylte førti, var jeg ikke trygg eller selvsikker i det hele tatt. Jeg har lært meg å stole på magefølelsen, sier Beckham til tyske Vogue.

SPICY: Spice Girls-medlem avslører i nytt intervju at hun på 90-tallet hoppet til køys med en i den berømte jentegruppa. Vis mer

- Jeg ble sur

Victorias avgjørelse skal ikke ha vært særlig populær blant de andre gruppemedlemmene. Melania Brown skal ifølge Contact Music ha innrømmet at hun var skuffet over at Beckham droppet gjenforeningen.

- Jeg forventet at hun i det minste skulle stikke innom og hilse på. Ikke på scenen, men som et støttende medlem blant publikum, uttalte «Mel B» nylig.

LEGENDARISK GRUPPE: Spise Girls i 1997. I år ble de gjenforent - uten Victoria Beckham. Foto: NTB Scanpix
LEGENDARISK GRUPPE: Spise Girls i 1997. I år ble de gjenforent - uten Victoria Beckham. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg er sikker på at hun har sine grunner til å ikke delta. Jeg har allerede sagt at jeg ble sur. Og litt sur er jeg fortsatt. Det er som det er og alle jentene støtter hverandre uansett hva det måtte være. Men ja, det er skuffende, fortsatte hun.

Likevel avslørte Mel B at det ikke var noe uvennskap på gang mellom gruppemedlemmene.

- Nei, det er ikke det. Vi er voksne, vi må omgås hverandre med respekt. Men det er litt skuffende, la meg si det sånn.

Feiret 20 års ekteskap

Til tross for at Beckham ikke deltok på den mye omtalte turneen, har hun likevel grunn til å smile om dagen. Hun og ektemannen David Beckham (44) kan kanskje sies å være et av verdens mest kjente ektepar, og for få dager siden feiret de 20 år som mann og kone.

I anledning bryllupsdagen 4. juli, bestemte den tidligere fotballstjernen seg for å slå på stortromma da han skulle overraske sin kjære kone. Det var tydelig at 44-åringen ville sørge for at parets bryllupsdag ikke skulle gå i glemmeboka.

David tok nemlig med seg kona på en privat omvisning i det overdådige, kongelige slottet i Versailles, Frankrike, Château de Versailles, i forbindelse med deres 20 års bryllupsdag.

Det verdensberømte slottet befinner seg omtrent to mil sørvest for Paris og er blant annet kjent for dens fantastiske parker, hager, speilsal, Napoleons kammer og Marie Antoinettes park, Petit Trianon.

Besøket på slottet ble selvfølgelig dokumentert av ekteparet i sosiale medier, og det var tydelig at spesielt Victoria satt stor pris på overraskelsen fra ektemannen.

- Det mest fantastiske besøket på en veldig spesiell dag. Takk til alle som gjorde dagen så minnerik, og til vår familie og venner som alltid støtter oss som familie. Kan ikke tro at det har gått 20 år, skrev Victoria.

LES OGSÅ: Disney-stjerne død -bare tjue år gammel

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer