TAKKER FANSEN: Alexander Rybak forteller at fansen har vært viktige støttespillere for han gjennom den tunge tiden.  Foto: Anders Myhren / Seher.no
TAKKER FANSEN: Alexander Rybak forteller at fansen har vært viktige støttespillere for han gjennom den tunge tiden. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer

- Det krasjet med en annen jobb

Alexander Rybak sa nei til talkshowdronning Oprah Winfrey for fansen.

SEHER.NO:  Lørdag kan fjorårets Eurovision-vinner Alexander Rybak (23) stikke av med hele tre priser under Spellemannsprisen på TV 2.

23-åringen er nominert i kategoriene «årets hit», «årets nykommer» og «årets mannlige artist».

Nominasjonene til tross, det siste året har ikke bare vært enkelt for Nesodden-gutten, som har opplevd store opp- og nedturer siden MGP-seieren.

Nylig skremte Rybak både fansen og familien ved å skrive et dramatisk innlegg på sin Facebook-side, hvor han fortalte at han hadde hatt et nervøst sammenbrudd og slått hendene til blods i veggen.

I et ferskt intervju med Dagbladet vil ikke unggutten avsløre hva som var årsaken bak sammenbruddet, men forteller at han føler seg langt bedre i dag, mye takket være Spellemann-nominasjonene og sine fans.

- Det er ingen som tror at jeg også kan føle meg ensom. At jeg, som får oppleve så mye spennende også kan ha det vanskelig. Men jeg har det bedre nå. De som sender brev eller kommer bort til meg med en tegning tror kanskje ikke at det betyr noe for meg, men det er faktisk det som betyr mest, sier han til avisen.

Ønsket om å glede fansen er også grunnen til at Alexander har tviholdt på sine avtaler, og var også årsaken til at han takket nei da talkshowdronning Oprah Winfrey spurte om han ville delta i hennes program i mai i fjor.

- Hun ville ha meg med på showet sitt, men det krasjet med en annen jobb, så jeg takket nei, forteller han.

Spellemannprisen vises på TV 2 lørdag kl. 21.40. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Kan bli historiske