BYRLLUP: Petter Stordalen og forloveden Gunhild Melhus planlegger bryllup i utlandet i juli neste år.  Foto: SCANPIX
BYRLLUP: Petter Stordalen og forloveden Gunhild Melhus planlegger bryllup i utlandet i juli neste år. Foto: SCANPIX Vis mer

- Det kommer til å bli helt sinnssykt!

Petter Stordalen og Gunhild Melhus gifter seg neste sommer.

SEHER.NO: Det var under deres nyttårsfeiring i Aspen i USA i fjor at hotellkonge Petter Stordalen (46) fridde til sin vakre kjæreste, Gunhild Melhus (30).

Og under torsdagens årlige Choice-fest på hotellkjedens hovedkvarter på Frogner i Oslo, hvor blant andre Tone Damli Aaberge (21) holdt konsert, kunne Stordalen avsløre at paret planlegger å holde bryllup neste sommer, skriver VG.

Hotellkongen er ikke akkurat kjent for å spare på kruttet når han holder selskap, og bekrefter at han nå planlegger å holde en kjempefest.

- Det blir bryllup neste år, og i likhet med andre fester jeg arrangerer, så kommer det til å bli helt sinnssykt. Jeg liker jo å være vært, og mange synes kanskje jeg er ufornuftig. Men nå er jeg forelsket, og det bryllupet blir enda mindre fornuftig enn noe annet jeg har arrangert, sier han til VG.

Bryllupsdagen skal angivelig holdes i juli neste år, men hvor den storslåtte feiringen skal finne sted, nekter hotellkongen å avsløre.

Han kunne imidlertid lette litt på sløret....

- Jeg kan si så mye at hvis det er en dag jeg skal flagge ut fra Norge, så er det på bryllupsdagen til Gunhild og meg. Men formuen blir her i landet, humrer han.

Stordalen og Melhus har vært sammen i over tre år. Hotellkongen har også vært gift en gang før, og har tre barn fra forholdet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tiptelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Takker faren for suksessen