- Det kommer nok noen tårer i kveld også

«Amazing Race»-søstrene skylder på uflaks etter den tidlige exiten.

MÅTTE OVERTALE SØSTEREN: Elise Berberg måtte ta alle sine diplomatiske kunster i bruk for å overtale søsteren til å gå over glødende kull i onsdagens episode av «Amazing Race». Foto: TV 2
MÅTTE OVERTALE SØSTEREN: Elise Berberg måtte ta alle sine diplomatiske kunster i bruk for å overtale søsteren til å gå over glødende kull i onsdagens episode av «Amazing Race». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter tre programmer måtte de to søstrene Elise (25) og Martha Berberg (23) onsdag skuffet konstatere at det var slutt for deres del i TV 2s reise-reality «Amazing Race».

Til Seoghør.no sier Elise at hun og søsteren tidlig ble hengende etter på grunn av det hun betegner som ren uflaks.

- Vi mistet jo litt tid i starten på grunn av at Martha ble syk, og senere fikk vi igjen uflaks da taxien vår ble stående i en trafikkork. Der stod vi bom fast i minst en halv time.

- Vi lå lenge hakk i hæl på far og datter-laget (Tor Einar Holen og Cathrine Andersen, red.anm.) men så ble vi forsinket da vi skulle gå over glødende kull. Da skjønte vi at vi lå tynt an. Men vi håpet i det lengste at noen av de andre hadde rotet, så de hadde fått tidsstraff.

Skuffet over å ryke ut tidlig

Elise Berberg avslører at søstrene var skuffet over å ryke ut så tidlig, og gjerne skulle vært med lenge.

- Det kom noen tårer og kommer sikkert noen tårer i kveld når jeg ser det igjen også. Stemningen på flyet hjemover var veldig blandet. Vi gledet oss til å komme hjem, men skulle gjerne vunnet også.

Støttet søsteren
Selv om hun på flere av oppgavene måtte overtale søsteren til blant annet å trosse sin frykt for høyder, vil hun ikke skylde på henne for at de ble hengende etter.

- Jeg synes Martha var tøff som faktisk gjennomførte alt, men jeg må innrømme at da hun nølte å gå over glødende kull tenkte jeg «skal du være redd for dette også?».

- Man må jo være forberedt på slike situasjoner når man melder seg på «Amazing Race», men vi håpet vel at flere oppgaver skulle utføres av kun en person, slik at jeg kunne ta det hun er redd for og omvendt, sier Elise til Seoghør.no.

Vil ikke deppe
Søsteren Martha sier hun ikke vil deppe etter den tidlige exiten.

- Så klart ville vi vært med hele veien og vunnet, men jeg synes vi har fått oppleve mye. Og nå er jeg i hvert fall ikke redd for glødende kull lenger. Da jeg til slutt gjorde det, fant jeg ut at det ikke var noe skummelt, og hadde jeg blitt bedt om å gjøre det igjen, hadde jeg gjort det uten å nøle.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Valgte å forlate «Amazing Race»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer