Jennifer Lopez og Ben Affleck:

- Det kommer ikke til å vare

Kommer med stikk mot ekskona.

NYGIFTE: Sist måned giftet stjerneparet Ben Affleck og Jennifer Lopez seg. Foto: Filippo MONTEFORTE/AFP/NTB
NYGIFTE: Sist måned giftet stjerneparet Ben Affleck og Jennifer Lopez seg. Foto: Filippo MONTEFORTE/AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av juli meldte flere amerikanske medier at Jennifer Lopez (52) og Ben Affleck (49) hadde gitt hverandre sitt ja. Kort tid senere kunne paret bekrefte at de hadde blitt mann og kone.

Duoen var et av Hollywoods hotteste par fra 2002 til 2004. De var kjapt ute med å forlove seg og planla drømmebryllupet som skulle finne sted i 2003. Det ble imidlertid aldri noe av. Bare få dager før de skulle gifte seg, avlyste de bryllupet.

22. januar 2004 kom pressemeldingen om at «Bennifer» var historie. Ifølge Page Six skrev Lopez følgende om bruddet i boken «True love» fra 2014:

«Det ble slutt mellom Ben og meg akkurat da jeg trodde vi skulle forplikte oss til hverandre for alltid. Det var min første store hjertesorg. Det føltes som om hjertet mitt ble revet ut av brystet».

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

«Vondt å snakke om»

Til tross for at de den gang aldri ble gift, fikk Lopez likevel mannen som hun i dag kaller for sin sjelevenn, 18 år senere.

Men mens verden har blitt fengslet av den romantiske historien om «Bennifer» – har nyheten gjenåpnet gamle sår for Lopez' første ektemann, Ojani Noa (48). Det skriver blant andre Daily Mail.

EKSER: Ojani Noa var Jennifer Lopez første ektemann. Foto: Bei/REX/NTB
EKSER: Ojani Noa var Jennifer Lopez første ektemann. Foto: Bei/REX/NTB Vis mer

Noa møtte sangstjernen da han jobbet som servitør på en restaurant i Miami og i 1997 giftet de seg. Knapt ett år etter ble de skilt, men forble venner i mange år.

Etter bruddet forlot Noa Hollywoods søkelys, og siden har han holdt en svært lav profil.

Nå åpner derimot 48-åringen opp om ekskonas nye giftemål og avslører hvordan han tror fremtiden mellom henne og Affleck ser ut.

Noa hevder blant annet at da han var sammen med Lopez, så fortalte hun også ham at han var mannen hun ville å tilbringe resten av livet sitt med.

- Jeg ønsker henne og Ben det beste, men jeg er ikke overbevist om at det vil vare, forteller han til Daily Mail, og legger til:

- Jen elsker å være forelsket, men hun har vært forlovet seks ganger. Ben er mann nummer fire. Jeg var mann nummer én, og hun fortalte meg at jeg var hennes livs kjærlighet. Da vi lå i sengen på bryllupsnatten, sa hun at vi ville være sammen for alltid.

IMPONERER: I et videoklipp publisert på Jennifer Lopez' Youtube, er det tydelig at datteren Emme (11) er avkom av moren. Her imponerer hun med herlig sangprestasjon. Vis mer

Noa tror med sikkerhet at han og Lopez fremdeles hadde vært gift den dag i dag hvis ikke stjernestatusen og de han omtaler som «parasitter som levde på kjendiser» hadde kommet i veien for dem.

- Vi forelsket oss allerede da hun var berømt, men i løpet av ekteskapet vårt ble hun en superstjerne. I årevis var dette altfor vondt å snakke om. Jeg ønsket å ligge lavt og å leve livet mitt, men da jeg så hun hadde giftet seg med Ben, som er en fin fyr, kom alle følelsene strømmende tilbake, forklarer han til nettstedet.

LES OGSÅ: - Reddet meg på alle måter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer