Jennifer Lopez og Ben Affleck:

- Det kommer ikke til å vare

Kommer med stikk mot ekskona.

NYGIFTE: Sist måned giftet stjerneparet Ben Affleck og Jennifer Lopez seg. Foto: Filippo MONTEFORTE/AFP/NTB
NYGIFTE: Sist måned giftet stjerneparet Ben Affleck og Jennifer Lopez seg. Foto: Filippo MONTEFORTE/AFP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av juli meldte flere amerikanske medier at Jennifer Lopez (52) og Ben Affleck (49) hadde gitt hverandre sitt ja. Kort tid senere kunne paret bekrefte at de hadde blitt mann og kone.

Duoen var et av Hollywoods hotteste par fra 2002 til 2004. De var kjapt ute med å forlove seg og planla drømmebryllupet som skulle finne sted i 2003. Det ble imidlertid aldri noe av. Bare få dager før de skulle gifte seg, avlyste de bryllupet.

22. januar 2004 kom pressemeldingen om at «Bennifer» var historie. Ifølge Page Six skrev Lopez følgende om bruddet i boken «True love» fra 2014:

«Det ble slutt mellom Ben og meg akkurat da jeg trodde vi skulle forplikte oss til hverandre for alltid. Det var min første store hjertesorg. Det føltes som om hjertet mitt ble revet ut av brystet».

«Vondt å snakke om»

Til tross for at de den gang aldri ble gift, fikk Lopez likevel mannen som hun i dag kaller for sin sjelevenn, 18 år senere.

Men mens verden har blitt fengslet av den romantiske historien om «Bennifer» – har nyheten gjenåpnet gamle sår for Lopez' første ektemann, Ojani Noa (48). Det skriver blant andre Daily Mail.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer