IKKE VENTET NOMINASJON: Lene Alexandra ble overrasket da hun ble nominert til årets kjendisblogg under Vixen Blog Awards. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
IKKE VENTET NOMINASJON: Lene Alexandra ble overrasket da hun ble nominert til årets kjendisblogg under Vixen Blog Awards. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no Vis mer

- Det kom veldig overraskende på

Lene Alexandra Øien ble forbauset da hun sjekket mailen.

Publisert
Se bilder fra «Vixen Blog Awards» nederst i saken!


SEHER.NO: Onsdag kveld relanserte Linda Johansen sin «Beauty Lounge» på Steen og Strøm i Oslo. På gjestelisten var det flere kjente navn, blant annet Lene Alexandra Øien (29).

Samtidig som skjønnhetssalongen åpnet, ble «Vixen Blog Awards» arrangert noen kvartaler unna, på Folketeateret. Der var Lene Alexandra nominert i kategorien årets kjendisblogg. Den nominasjonen var uventet å få.

- Det kom veldig overraskende på. Jeg har vært på reise til Dubai nå, og fikk en mail da jeg satt på Gardermoen. Det hadde jeg absolutt ikke ventet, sier hun til Seher.no.

Nominasjonen til blogg-utdelingen mottok nylig kritikk av Trine Grung. Blant annet var Tone Damli Aaberge nominert, noe Grung reagerte på. Hun hadde nemlig blogget svært sjeldent den siste tiden.

Øien tok seg også en blogg-pause, men begynte nylig med skrivingen igjen. Vinnersjansene under utdelingen hadde hun ikke tenkt noe særlig på.

- Jeg tror ikke jeg vinner, nei. Da hadde jeg nok visst det allerede, sier hun med et smil.

Øien var i toppform da pressen fikk møte henne på Steen og Strøm under «Beauty Lounge»-åpningen, og mente det var naturlig at hun var tilstede.

- Det var veldig naturlig å komme hit. Jeg elsker jo skjønnhet og velvære, og liker å ta vare på meg selv, skjemme meg bort. Jeg har alltid visst hvem Linda er. Jeg beundrer henne, hun er en god person, sier Lene Alexandra til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Moren elsker Lenes forvandling


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer