- Det kom ut av sammenheng

"Farmen"-deltakeren forklarer hva hun virkelig mente...

FEILTOLKET: - Jeg husker jo ikke noe av det jeg har sagt, og jeg snakker jo før jeg tenker. Jeg snakker utifra hvordan jeg føler det, og det blir tolket negativt istedenfor hva jeg egentlig prøvde å si. Jeg ble mer bevist på at jeg måtte tenke litt  Foto: Seher.no
FEILTOLKET: - Jeg husker jo ikke noe av det jeg har sagt, og jeg snakker jo før jeg tenker. Jeg snakker utifra hvordan jeg føler det, og det blir tolket negativt istedenfor hva jeg egentlig prøvde å si. Jeg ble mer bevist på at jeg måtte tenke litt Foto: Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Under første episode av "Farmen" på TV2 får tv-seerne et lite sjokk av en ganske så frittalende Bente Skancke (22) når hun sier at: "Gutter er ganske enkle. Når jeg er på jobb og har litt ekstra utrigning er det lett å tjene et par hundre ekstra ved å vise litt ekstra kløft."

- Jeg husker jo ikke noe av det jeg har sagt, og jeg snakker jo før jeg tenker. Jeg snakker utifra hvordan jeg føler det, og det blir tolket negativt istedenfor hva jeg egentlig prøvde å si. Jeg ble mer bevist på at jeg måtte tenke litt over hva jeg sa, sier Bente til Seher.no.

- Det kom litt ut av sammenheng. Jeg pratet om at gutter er ganske enkle når det kommer til jobben min. Hvis man viser litt kløft der, så får man ganske mye tips, sier Bente til Seher.no. 

Og hun understreker at det definitivt ikke var en metode hun benyttet på "Farmen".

- Men selvfølgelig så pratet jeg ikke om å få tips i "Farmen", sier hun til Seher.no. 

Og det var ikke bare det som kan ha blitt tolket feil. Under kveldens episode sier også Bente at:

"Med noen gutter kan jeg være litt kald ikke så veldig snill, og ikke ta hensyn til følelsene deres for jeg bryr meg egentlig ikke så mye om dem."


- Jeg har vært i et forhold som varte i fire år, så var jeg i et som varte i to, og sist i et som varte i ett år. Da er man ganske lei, og prioriterer heller annerledes. Nå vil jeg bruke tiden min på venninnene mine. Det var kanskje en artig måte å formulere seg på, og ikke helt slik jeg mente det, sier hun til Seher.no.

"Farmen" vises er på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl 20.00. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Jentene flyktet fra Farmen-kollega