- Det kom som et stort sjokk

«Skal vi danse»-deltager trekker seg med umiddelbar virkning.

FIKK TRIST BESKJED: - Jeg er veldig lei meg for at jeg ikke får jobbe lenger med Tom. Vi har allerede lært mye av hverandre. Men jeg respekterer avgjørelsen han nå har tatt, sier Nadya Khamitskaya til Seher.no. Foto: Anders Myhren / Seoghør.no
FIKK TRIST BESKJED: - Jeg er veldig lei meg for at jeg ikke får jobbe lenger med Tom. Vi har allerede lært mye av hverandre. Men jeg respekterer avgjørelsen han nå har tatt, sier Nadya Khamitskaya til Seher.no. Foto: Anders Myhren / Seoghør.no Vis mer
SEHER.NO: Mandag kom nyheten om at årets kanskje største «Skal vi danse»-overraskelse har trukket seg fra programmet. Det skriver TV 2 i en pressemelding, skriver VG Nett.

«Jeg ser nå at summen av tidsbruken min i høst ikke er forenlig med å delta i Skal vi danse», skriver Tom Nordlie pressemeldingen, der han også forklarer at det ikke har vært en enkel beslutning å ta.

«Det er ikke med lett hjerte jeg trekker meg for jeg er blitt utrolig godt mottatt av alle i konseptet og jeg gledet meg virkelig til å lære meg å danse i høst
, mener han.

Kvinnen som opprinnelig skulle være Nordlies dansepartner i høst, Nadya Khamitskaya, fikk den triste beskjeden først i dag - mandag. Til Seher.no legger hun ikke skjul på at det er bittert at den tidligere fotballtreneren nå har valgt å trekke seg.

- Det kom som et stort sjokk. Jeg er veldig lei meg for at jeg ikke får jobbe lenger med Tom. Vi har allerede lært mye av hverandre. Men jeg respekterer avgjørelsen han nå har tatt, sier hun til Seher.no.

 
Cirka én uke var så lenge Khamitskaya fikk gleden av å trene med mannen hun trodde hun skulle danse med i høst. Nå jobber TV 2 på spreng for å finne en ny partner til henne.

- Jeg snakket litt med Tom om tiden det tar å trene til dette, og det andre han har å gjøre i høst. Og det er nok tidsforbruket som gjør at han ikke er med lenger. Jeg er lei meg, også fordi jeg allerede etter en uke har blitt glad i ham. Jeg tror vi skulle fått det gøy, og at han hadde fått vist seg fram fra en god side, forteller den profesjonelle danseren, som ikke ønsker å spekulere i mulige kandidater som kan erstatte Nordlie.

- Jeg ønsket meg Tom, jeg. Det er rart å tenke på at han skal bli erstattet. Jeg gledet meg til å danse med ham, sier Nadya Khamitskaya til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!       

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Her er årets «Skal vi danse»-deltagere