- Det kom som et sjokk

Peter Andre har fridd til sin 17 år yngre kjæreste i all hemmelighet.

DOBBEL LYKKE: Peter Andre og Emily MacDonagh er nyforlovet og nybakte foreldre. Foto: FameFlynet
DOBBEL LYKKE: Peter Andre og Emily MacDonagh er nyforlovet og nybakte foreldre. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Et par uker etter at Peter Andre (40) og kjæresten Emily MacDonagh (23) ble foreldre for første gang, avslører paret at de er i gang med bryllupsplanlegging.

I et intervju med OK! magazine forteller Emily at Peter Andre gikk ned på ett kne dagen før hun fødte sin foreløpig navnløse datter.

- Det kom som et sjokk. Han har alltid sagt at han ville gjøre det før babyen ble født, men jeg var sikker på at han kom til å gjøre det etterpå. Jeg ble kjempe glad. Det var helt fantastisk, sier hun ifølge Daily Mail.

Selv forteller Pete at frieriet, som fant sted på datterens babyværelse, var svært følelsesladet - selv om han ikke hadde noen ring klar til henne.

- Hun sa: «Er du seriøs?» og så begynte hun å gråte. Vi la oss ned på gulvet og ble liggende i en evighet fordi rommet betyr noe helt spesielt for oss.

Forlovelsesringen tok seks uker å lage og ble ikke ferdig til den store dagen, men 23-åringen synes den var verdt ventetiden.

- Den glitrer så fint. Jeg elsker den, sier hun om diamantringen.

Pete har tidligere vært gift med glamourmodellen Katie Price (35) og har sønnen Junior (8) og datteren Princess (6) fra deres 3 1/2 lange ekteskap.

LES OGSÅ: Ciara viste frem babymagen på Grammy Awards

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer