TUNGT ØYEBLIKK: - Det er kjipt å ryke ut nå, siden jeg har vært med siden starten, sa Niklas Vindel etter at utkastelsen var et faktum. Her er han sammen med sin romkamerat Stine-Marie Lothe Svendsen. Foto: TV3
TUNGT ØYEBLIKK: - Det er kjipt å ryke ut nå, siden jeg har vært med siden starten, sa Niklas Vindel etter at utkastelsen var et faktum. Her er han sammen med sin romkamerat Stine-Marie Lothe Svendsen. Foto: TV3 Vis mer

- Det kom som et sjokk på meg

De andre deltagernes reaksjoner overrasket den hjemsendte Paradise-gjesten.

Publisert
SEHER.NO:  Det ble en tårevåt avskjed da drammenseren Niklas Vindel røk ut av realityserien «Paradise Hotel» på dramatisk vis tirsdag kveld.

24-åringen - som tidligere blant annet har fått mye oppmerksomhet for sine tatoveringer og flørting med Tine Helene Valle - måtte pakke kofferten etter en duell mot realitykollegaen Caroline Knutsen (20). Vindel kunne ha reddet seg selv, ved å åpne en kiste der hans navn lå skrevet ned.

- Selvfølgelig kan jeg angre på at jeg ikke åpnet den. Jeg var ganske sikker på at mitt navn lå i kisten. Men det var ett eller annet som gjorde at jeg ikke klarte å ta tak i den, sier Niklas til Seher.no.

Etter at det var klart at Niklas måtte forlate hotellet, begynte de andre deltagerne å gråte. Akkurat det overrasket ham.

- Det var en veldig kjip situasjon. Men hadde det ikke vært for at alle de andre begynte å gråte, noe som kom som et sjokk på meg, hadde det nok vært lettere. Jeg visste ikke at jeg hadde betydd så mye for de andre, forteller han.

Victoria Norrman - som hadde sørget for at de to havnet i duell - klarte ikke å holde følelsene tilbake, da hun skjønte at planen hennes om å få Caroline ut hadde slått feil.

- Det var helt grusomt, sa hun med skjelvende stemme da programleder Triana Iglesias leste opp dommen.

Carl Eliassen (22) hevder alle deltakerne ble preget av den dramatiske settingen, som er en del av en «sjørøveruke».

- Det hele var utrolig trist. Niklas er en kjempefin fyr, sier Carl til Seher.no.

Niklas Vindel - som tidligere har gitt høylytt uttrykk for sine sex-frustrasjoner på hotellet,  prøvde imidlertid å ta exiten med litt humor.

- Det er så sinnsykt kjipt at gutten fra Drammen ikke har hatt sex her inne. Jeg kommer til å få høre det når jeg kommer hjem, sier han med et smil.

Vindel har tidligere avslørt overfor Seher.no at mangelen på sex - pluss løftet overfor seg selv om at han ikke skulle masturbere i løpete av oppholdet - fikk ham til å endre personlighet

- Jeg lovet meg selv at jeg skulle klare meg gjennom Paradise-oppholdet uten å røre meg selv der nede, slik Petter Pilgaard klarte i fjor.

- Det klarte jeg, men det førte til at jeg ble ekstremt gira på jentene, og endret personlighet. Jeg var bare meg selv de to første ukene på «Paradise Hotel», sier Niklas.

Men hvor lang tid det gikk fra han forlot hotellet, til han hadde sex, ønsker han ikke å svare på.

- Akkurat det har jeg lyst til å holde for meg selv. Det har blitt så mye prat om meg og sex både der og i ettertid, sier han og ler til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Dette betyr tattisene hans


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer