- Det kom som en overraskelse

Men denne gangen overlevde Karoline kampen mot Paradise-kollegaen...

TATT PÅ SENGA: Karoline Berget ble tydelig overrasket da Paradise-kollegaen Stian Claudi Reinung måtte forlate «Jakten på en julestjerne» Foto: Seher.no
TATT PÅ SENGA: Karoline Berget ble tydelig overrasket da Paradise-kollegaen Stian Claudi Reinung måtte forlate «Jakten på en julestjerne» Foto: Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Karoline Berget (21) raste mot Stian Claudi Reinung (21) da han tidligere i år sendte henne ut av realityserien «Paradise Hotel».

Men da Stian fredag ble tredje person til å forlate Seher.nos realityserie «Jakten på en julestjerne» - hvor de begge er med - var det Narvik-jenta som kunne smile bredest.

- Da Stian røk ut fordi han fikk mandelen i grøten, kom det som en overraskelse på meg, selv om jeg var forberedt på at alt kunne skje. Det første jeg tenkte var «Hvis dette skjer tredje dagen, hva skjer på julaften da?» sier hun og ler til Seher.no.

Selv om de laget mye drama i «Paradise Hotel», hevder Karoline det ikke var noe problem å se Stian igjen i «Jakten på en julestjerne».

- Vi har god kontakt på et vennskapelig plan. Det var bare hyggelig. Men jeg pustet selvfølgelig lettet ut over at det var han og ikke jeg som røk ut. Vi er jo alle med for å vinne, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her får han sitt livs sjokk[obj:media:9220]