«Farmen kjendis»:

- Det kom noen tårer

Plutselig exit førte til svært følelsesladet stemning på «Farmen kjendis»-gården.

SJOKKEXIT: Malin Nesvoll måtte tirsdag forlate konkurransen. Foto: TV 2
SJOKKEXIT: Malin Nesvoll måtte tirsdag forlate konkurransen. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

«Farmen kjendis» ruller videre, og søndag ble det klart at skuespiller Aslak Maurstad (31) måtte reise videre til sidekonkurransen «Torpet kjendis», etter at han tapte tvekampen i øksekast mot kleskonge Ørnulf Høyer (66).

Denne uka fortsetter dramaet på Steinsjøen gård i Østre Toten kommune. Tirsdag måtte nemlig nok en person forlate reality-programmet.

- Gikk veldig inn på meg

Som Se og Hør omtalte tidligere tirsdag ga en nedbrutt og tårevåt Malin Nesvoll (33) i programmet de andre deltakerne beskjed om at hun måtte reise hjem på grunn av sterke magesmerter.

- Det var trist. Det var faktisk helt jævlig å ta farvel med de andre, sa Nesvoll til Se og Hør, før hun fortsatte:

- Det jeg husker aller best var Trond som hadde savnet meg hele uka mens jeg var oppe på storbondeloftet. For vi hadde vært «snorkebulevenner» under hele oppholdet. Han gledet seg sånn til jeg skulle komme tilbake dit.

33-åringen sikter til kjendiskokk Trond Moi (53), som overfor Se og Hør ikke legger skjul på at han tok exiten til sin gode venn svært tungt.

- Det gikk veldig inn på meg. Jeg ble skikkelig glad i Malin. Hun er en utrolig flott person, en med meninger og en som tør å vise svakhet. Hun er ei utrolig kul jente. Dette kom som lyn fra klar himmel for meg, bedyrer han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer